INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - BARCELONA 1-0

VIDEO+FOTO Scandal în Inter - Barcelona » Presa din Spania, revoltată: „Incredibil! E henț clar!” + Inzaghi a oferit imaginea serii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2022 00:16 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2022 00:41

În meciul serii din grupele Champions League, Inter a reușit victoria cu Barcelona, 1-0, deși catalanii plecau cu prima șansă. 

La capătul unui meci în care Barcelona a avut posesia, dar Inter a avut marile ocazii, trupa lui Simone Inzaghi a reușit să producă o mare surpriză. Italienii au dat lovitura în minutul 45+2, după un șut de la 20 de metri al lui Calhanoglu, la care Ter Stegen nu a avut nicio șansă. 

Spectacol total în Champions League: Inter o învinge pe Barcelona, Napoli a dat 6 cu Ajax » Toate rezultatele serii
etapa #3
Spectacol total în Champions League: Inter o învinge pe Barcelona, Napoli a dat 6 cu Ajax » Toate rezultatele serii

Scandal în Inter - Barcelona 

În repriza a doua, Barcelona a forțat egalarea, dar VAR-ul a intervenit de două ori. Mai întâi, arbitrul a anulat golul lui Pedri (67), după un henț făcut în prealabil al lui Ansu Fati. 

Cel mai controversat moment a avut loc în prelungirile partidei. După o centrarea a lui Dembele, Dumfries a respins mingea cu mâna din fața lui Ansu Fati.

Scandal în Inter - Barcelona » Presa din Spania, revoltată: „Incredibil! E henț clar!” + Inzaghi a oferit imaginea serii

Arbitrii din camera VAR au verificat fază și l-au anunțat pe arbitrul Slavko Vincic că nu a fost henț. Centralul din Slovenia nu a revăzut faza la marginea terenului și a mers pe mâna colegilor săi, lăsând jocul să continue spre nemulțumirile și surprinderea catalanilor. 

„Nu a dat penalty! Incredibil! Este henț clar. Trebuia să dicteze penalty”, a scris Marca

„Arbitraj scandalos împotriva Barcelonei! VAR-ul nu a dictat penalty după un henț al lui Dumfries. Și nici nu a analizat o împingere clară a lui Lewandowski”, a notat Mundo Deportivo.

Simone Inzaghi a oferit imaginea serii 

Când a arbitrul a oprit jocul pentru ca faza să fie analizată, Simone Inzaghi a oferit imaginea serii. Camerele TV au surprins mimica „vinovată” a antrenorului de la Inter, care a lăsat impresia că și el a văzut hențul, dar speră să scape cu fața curată. 😅

Scandal în Inter - Barcelona » Presa din Spania, revoltată: „Incredibil! E henț clar!” + Inzaghi a oferit imaginea serii

Vezi AICI VIDEO

Citește și:

Interul lui Chivu, demolat de Barcelona în UEFA Youth League, la o zi distanță după ce italienii anunțau că l-ar putea înlocui pe Inzaghi

Seară de coșmar pentru portarul lui Sporting » Serie de gafe și eliminare în doar 10 minute

Playtech: Imagini BOMBĂ cu Anna Lesko de când era IUBITA lui Columbeanu! Aşa nu ai mai văzut-o pe vedetă. FOTO DE NERATAT


Comentarii (8)
misu50
misu50  •  05 Octombrie 2022, 15:34
Postat de boerbist pe 05 Octombrie 2022, 11:02

Desi nu-mi convine, se vede ca schimba traiectoria cand il loveste in cap. Dupa care in mana. Asta e.

Asa am vazut si eu, deci nu e gteseala de arbitraj.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  05 Octombrie 2022, 11:18
Postat de chrism pe 05 Octombrie 2022, 08:33

Au considerat ca a atins mingea cu capul inainte de mana si conform regulamentului asta *** nu mai e hent. Pe principiul "daca ai atins mingea cu firele de par poti sa joci volei apoi ca tot nu e penalty". Dar sunt curios cum au stabilit ei ca a atins cu capul mingea.

Da, exact. N-am văzut în nicio reluare ca mingea să fi fost atinsă întâi cu capul. Or fi văzut și ăia din camera VAR ce-a văzut și Kovacs la penalty-ul ăla pe care l-a acordat pentru henț, deși mingea fusese lovită cu capul. Bine, italienii șmecheri n-au mai dat atâtea reluări precum la hențul lui Ansu Fati.

boerbist
boerbist  •  05 Octombrie 2022, 11:02

Desi nu-mi convine, se vede ca schimba traiectoria cand il loveste in cap. Dupa care in mana. Asta e.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează