INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - DORTMUND

INTER - DORTMUND // Amendat, suspendat şi scos la ture în ploaia torenţială! Jadon Sancho a fost pedepsit la Borussia Dortmund

Articol de GSP - Publicat marti, 22 octombrie 2019 13:35

Jadon Sancho (19 ani) s-a întors cu o zi mai târziu la Dortmund după meciurile Angliei şi a plătit o amendă de 100.000 de euro. „E un jucător mare, dar mai are multe de învăţat. E periculos ce-a făcut”, l-a criticat antrenorul Favre. 

  • Inter - Borussia Dortmund se joacă miercuri, 23 octombrie, de la ora 22:00, în grupele Ligii Campionilor.

Nu e linişte şi armonie la Dortmund înaintea meciului tur din „dubla” cu Inter, deşi „galben-negrii” au câştigat derby-ul Borusiilor. Unul dintre tinerii de mare perspectivă a agitat atmosfera din vestiar şi clubul n-a putut să ţină povestea secretă. Bild a aflat ce-a păţit Jadon Sancho, lăsat în afara lotului pentru disputa cu liderul din Bundesliga. 

Mijlocaşul englez a fost amendat cu 100.000 de euro (salariul pe 3 zile!), iar sâmbătă dimineaţă, în ziua partidei, a fost scos în ploaia torenţială să dea ture de teren, timp de un ceas, cu un preparator fizic. 

Va fi titular la Milano 

Sancho s-a întors cu o zi mai târziu după meciurile naţionalei, încălcând regulamentul clubului, care prevede prezentarea cu cel puţin 48 de ore înainte următoarei partide oficiale. Jadon intrase luni seară, la Sofia, 17 minute pe finalul jocului cu Bulgaria, iar marţi la ora 4 aterizase în Birmingham. A rămas însă mai mult decât trebuia cu familia în Londra.  

„Pretenţiile pe care le avem de la Jadon sunt enorme şi e periculos ce-a făcut. Fără îndoială, e un fotbalist mare, însă mai are multe de învăţat”, l-a taxat antrenorul Favre. Care îl va folosi titular la Milano, aşteaptând răspunsul extremei de 19 ani, neinclusă în lista de 30 pentru „Balonul de Aur”.  

4 goluri şi 7 assist-uriare Sancho în 11 meciuri din acest sezon la Dortmund. A fost titular în toate, mai puţin în penultima etapă cu Freiburg. În Ligă, n-are nicio reuşită în cele două meciuri din grupă

VEZI ȘI:

SLAVIA PRAGA - BARCELONA // „Meciul secolului” pentru Nicolae Stanciu: „Jucătorii Barcelonei îi întâlnești doar pe PlayStation”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cornelconasu
cornelconasu  •  22 Octombrie 2019, 15:46

Adică are ..12 mil. pe an ? Nu prea cred !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează