INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PERFORMANŢĂ

Inter le-a egalat pe Barcelona şi Manchester United la titluri europene

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 mai 2010 00:00

Victoria formaţiei italieni conduse de Jose Mourinho a făcut ca Italia să egaleze Spania la titluri, 12.

De asemenea, Interul lui Cristi Chivu le-a egalat pe Barcelona şi pe Manchester United la capitolul titluri europene, 3.

În această seară Milano a depăşit Madridul ca număr de trofee Champions League cucerite, oraşul italian atingînd 10 Ligi cîştigate (7 de AC Milan, 3 de Inter), faţă de 9 cît avea capitala Spaniei. Astfel, Milano devine cea mai titrată urbe din fotbalul european.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
digei
digei  •  23 Mai 2010, 05:29

Peste 150 de ani poate-i vor egala si pe cei de la AC Milan,pana atunci raman a doua echipa a orasului

 •  23 Mai 2010, 02:21

nu-s fan inter, dar ma bucur foarte foarte mult k nemtii au pierdut.prea mult noroc au avut in optimi si sferturi.asa le trebuie cu tot cu robben al lor.

bombon
bombon  •  23 Mai 2010, 00:46

(cont.) Este clar ca modelele "de succes zero" patentate pana acum la noi de distrussi sinistri care se stiu ei (si, din pacate, ii stie toata tara, pentru ca se agita inutil zilnic pe ecran) si anume: prostie + religie + smecherie (Steaua Bucuresti) sau grasime + ura + imbecillitate (AEK Bragadiru Timisoara) nu au nici un viitor sau efect, dincolo de scarba, sila si neant....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close