INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LUDOGOREŢ, MARŢI, 19 AUGUST, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

INTERVIU » Cosmin Moţi: "Nu e nici un război cu Steaua, vrem doar să o batem şi atît!"

Articol de - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 17:50

Cosmin Moţi spune că Ludogoreţ l-a luat pe Hamza Younes pentru că a avut nevoie de el şi că nu a interesat-o să i-l fure Stelei. Fostul dinamovist se declară pregătit de dubla manşă împotriva Stelei.

- Cosmin, vă e teamă de Steaua? Antrenorul vostru a odihnit aproape toţi titularii în meciul cu ŢSKA, inclusiv pe tine.
- Nu e adevărat că am jucat cu echipa a doua împotriva lui ŢSKA. Sigur, antrenorul nostru a decis să odihnească unii jucători care au evoluat mai mult în acest start de sezon, dar avem un lot numeros şi valoros. Sîntem 27 sau 28 de fotbalişti şi oricare dintre noi poate fi titular.

- Costel Gâlcă a venit să urmărească echipa. Ar trebui să se sperie după ce aţi reuşit să o învingeţi pe ŢSKA chiar şi în aceste condiţii?
- Gâlcă nu are de ce să se sperie, mai ales că echipa lui a bătut cu 6-0 pe Pandurii. Keşeru a reuşit ceva fantastic, dar noi nu ne temem de nimic. Dacă mergem la Bucureşti să jucăm cu frică nu avem nici o şansă. Noi vom încerca să ne facem jocul nostru. Ştim că ne aşteaptă o atmosferă ostilă şi că stadionul va fi plin, dar acest lucru ne va ambiţiona şi mai mult să obţinem un rezultat important.

- Este meciul sezonului pentru voi?
- Nu. E doar unul important, unul de playoff-ul Ligii Campionilor, dar nu e nici o presiune pe umerii noştri. Sîntem deja calificaţi în grupele Europa League, orice în plus ar fi un bonus pentru noi.

- Ce părere ai despre venirea lui Hamza?
- E un fotbalist valoros, aveam nevoie de el. A marcat la primele două meciuri aici la Ludogoreţ, sperăm să continue tot aşa.

- Cei de la club te-au întrebat ce ştii despre Steaua?
- Am avut o discuţie cu antrenorul nostru, mi-a cerut detalii despre Steaua. Ce fel de echipă e, pentru că nu ştia prea multe. Sincer să fiu, nici eu nu o mai ştiu atît de bine pentru că nu prea am urmărit meciurile ei în ultima perioada. Totuşi, i-am spus că are mulţi jucători valoroşi şi, după tragerea la sorţi, a urmărit cîteva meciuri ale roş-albaştrilor şi s-a convins de spusele mele. Avem şansa noastră şi mergem la Bucureşti să ne facem jocul. Dacă ne iese, nu mai contează prea mult ce va încerca Steaua să joace.

- E un război între Steaua şi Ludogoreţ?
- Haideţi să stabilim ceva! Niciodată Ludogoreţ n-a făcut un lucru doar de dragul de a-l face. Dacă au anunţat tîrziu cîte bilete vor, au făcut-o pentru că au vrut să fie siguri că nu vor rămîne cu tichete şi dacă l-au luat pe Hamza au făcut-o pentru că avea nevoie de el. Nu e nici un război.

- Se zvoneşte că ar veni la echipă şi Junior Moraes...
- Dacă vine şi el la noi e foarte bine, încă un fotbalist valoros. Cu atît mai bine pentru noi.

- Suporterii dinamovişti au anunţat că vor veni la meci să vă susţină...
- Îi aştept pe fanii lui Dinamo la Bucureşti să ne susţină, de ce nu? Dinamoviştii au făcut mereu spectacol în tribune şi au arătat că sînt peste stelişti, de fapt cred că roş-albii au cei mai frumoşi suporteri din România.

- Care este atuul Stelei?
- Cred că e plusul de experienţă pe plan european. Dar, aşa cum v-am spus, presiunea e pe români. Pentru noi, calificarea în Ligă ar fi un bonus.

- UEFA nu vă dă voie să jucaţi la Razgrad, e un dezavantaj că veţi juca meciul de pe teren propriu la Sofia?
- Nu. Anul trecut a fost la fel şi la fiecare meci am avut stadionul aproape plin. Sîntem convinşi că va fi aşa şi la meciul retur cu Steaua.

- Suporterii lui ŢSKA vor veni la meci să o susţină pe Steaua, chiar au afişat un banner pe care scria "Sofia e roş-albastră".
- Ce dacă? La meciul cu Lazio de anul trecut suporterii lui Levski au venit să-i susţină pe italieni. Sîntem obişnuiţi.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (101)
idol
idol  •  18 August 2014, 06:45

#Ludogoret egal #cacatcuMoţi

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  17 August 2014, 22:18

Are dreptate Moți, e de ajuns să bată Steaua. De restul, ne ocuoăm noi.

napocarepublic
napocarepublic  •  17 August 2014, 20:28
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Fortza Cosmin Motzi !! !!fortza Romania !! invingetzi trupa pakistaneza !!! Invingetzi trupa din 6hena!!

Vezi toate comentariile (101)
Comentează