INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR - MALMO 0-1

Ioniță II reacție neașteptată după un meci în care CFR n-a tras pe poartă: "Degeaba fac cantonamente dacă nu joc"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2018 21:21

Alexandru Ioniță II e dezmăgit după eșecul cu Malmo, scor 0-1, însă e convins că CFR poate întoarce scorul la retur. Știe de ce suedezii au fost mai periculoși, dar nu ezită și ceară să fie folosit mai des pentru a-și recăpăta forma. 

"Sunt sigur că vom face o figură foarte bună în retur. În această seară cred că am fost puţin temători din cauza mizei meciului. Trebuie să mergem acolo şi să jucăm de trei ori mai bine decât ei.

Am încredere că ne vom califica. Au alt ritm de joc, au avut mai multă încredere decât noi. Trebuie să strângem rândurile, să vedem unde am greşit şi să mergem acolo să câştigăm", a zis și Ioniță la TV Telekom Sport. 

...despre faptul că a jucat puțin: "Am jucat foarte puţin de când am venit, am nevoie să joc cât mai mult. Pot să fac eu cantonamente... degeaba, am nevoie de joc, am nevoie de minute şi sunt sigur că o să-mi revin".

CE A ZIS HOBAN: 

"A fost un meci dezamăgitor, dar asta e, trebuie să vedem ce am greșit și la retur să arătăm mult mai bine. Ne-au surprins că ne-au bătut, vom analiza ce am greșit. Nu putem da vina pe Arla, noi trebuia să facem mult mai multe. Șansele au scăzut, dar nu e nimic pierdut. Vedem ce se va întâmpla", a zis Hoban TV Telekom Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
zagna
zagna  •  25 Iulie 2018, 19:14

cfr e invatata sa-i ajute arbitrii, iar aseara au fost Arbitrii, nu gamani. de cate fauluri a beneficiat trisorul de culio sau deac ? deac a cerut faut si a dat cotra lui !

montgomerry
montgomerry  •  25 Iulie 2018, 12:07

Din pacate asta va e valoarea. Din cand in cand, CFR-ul trebuie sa joace fotbal pentru a castiga,problema e ca nu prea stiu ce sa faca cu mingea cand adversarul le-o da.

mountytoma
mountytoma  •  25 Iulie 2018, 10:09

Ionita ar trebui sa spuna ca de fapt, degeaba joaca...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează