INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - CHELSEA 0-4

Ironii, replici acide şi umor involuntar » Cele mai bune 10 comentarii după Steaua - Chelsea 0-4

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 octombrie 2013 10:59

Înfrîngerea la scor cu Chelsea, 0-4, i-a readus cu picioarele pe pămînt pe stelişti. După prestaţia foarte slabă, roş-albaştrii şi-au recunoscut limitele, dar au primit şi comentarii dure şi ironii.

- Cătălin Tolontan a taxat ironiile lui Mihai Stoica la adresa steliştilor care au cîştigat Cupa Campionilor în 1986:

"Steaua a fost cea mai bună din Europa o singură dată: în 1986. În istoria clubului au existat echipe şi generaţii valoroase sau modeste, dar nici una, deocamdată şi multă vreme de acum înainte, nu se poate compara cu trupa în care au muncit Tudorel Stoica şi colegii săi.  Şi cînd te trezeşti vorbind nervos, din senin, despre izbînda de atunci, sportul îţi serveşte o lecţie de modestie şi de tăcere de nu poţi să o duci. Asta s-a întîmplat acum!" Citeşte AICI articolul complet

- Dragomir a făcut o comparaţie între meciul de aseară şi cel cîştigat de Steaua contra englezilor în Europa League, 1-0:

"Contează enorm că Stelei i-au lipsit Chiricheş, Rusescu, Pintilii şi Chipciu faţă de martie, cînd a bătut-o pe Chelsea. Parcă a fost şi mai multă seriozitate atunci. Aaaa... şi mai e ceva! Steaua, în primăvară, îl avea şi pe Gigi Becali în tribună, care făcea schimbările bine".

- În cronica meciului, Cristian Geambaşu a descris astfel echipa lui Reghecampf: "Fără Pintilii, Steaua arată ca o masă lăcuită care se sprijină în 3 picioare". Citeşte AICI cronica

- Reghecampf, declaraţie la finalul partidei: "Nu numai Georgievski m-a dezamăgit, au fost mai mulţi. Trebuia să fi făcut mai multe schimbări, dar am avut dreptul doar la trei, din păcate. Important e să învăţăm ceva".

- Iasmin Latovlevici, după şocul cu Chelsea: "Ne-am convins că Liga Campionilor nu se compară cu Liga 1, Europa League sau pe unde mai jucăm noi".

- Alex Bourceanu, impresionat de valoarea englezilor: "E ca şi cum ai compara un Lamborghini cu o Dacie, fiecare tot cu 4 roţi".

- Mourinho a dezvăluit cu ce l-au surprins românii: "Publicul mi s-a părut că n-a mai susţinut echipa pe final şi asta nu e conform cu ceea ce cred eu despre fotbal. O echipă merită încurajată mereu, asta cred!"

- Mihai Stoica despre Georgievski, cel mai slab stelist din meciul cu Chelsea: "E admirabil, joacă în continuare cu şuruburi şi placă în picior".

- Nicuşor Stanciu crede că Filip l-a înlocuit cu brio pe Pintilii: "Nu ştiu dacă absenţa lui Pintilii a fost decisivă, cred că Filip l-a înlocuit destul de bine".

- Cornel Dinu l-a luat la ţintă pe Cristi Tănase: “Ce să mai vorbim despre Tănase? Mai bine vorbim despre marele Constantin Tănase (n.r. fost mare actor)"

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (30)
scorpionul1923
scorpionul1923  •  03 Octombrie 2013, 05:40
Postat de leroiv72 pe 02 Octombrie 2013, 18:23

iar daca adaugi diferenta REALA(nu balivernele cele scrii tu acolo) dintre steaua si restul competitoarelor din liga 1...suntem cu fotbalul pe undeva prin antarctica in raport cu europa! din pacate, asta e realitatea...suntem departe, tare departe de fotbalul mare...iar ca argument am si "rezultatele" si, mai ales, evolutia nationalei..

Mai lasati lamentatiile astea...numai cand jucati voi (si dinamo) Europa e departe. Cand a jucat CFR a facut puncte cam cat o sa faceti voi in jumatate de secol de CL...pana si "comuna" Urziceanca a facut puncte mai multe ca voi in grupele ligii. Cum jucati voi si ciracii lui Dinu, Europa e departe (in cazul lor "se egalizeaza valorile" ca deh, joaca cu echipe mai modestute). Fiti barbati si acceptati infrangerea (asa umilitoare cum e ea) ca altfel nu va veti depasi conditia de frustrati laudarosi pusi pe coji de nuca an de an.

helioglobalus
helioglobalus  •  02 Octombrie 2013, 19:18
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

bulgarii ăia tâmpiţi au o semifinală de campionat mondial, aşa că..mucles!

helioglobalus
helioglobalus  •  02 Octombrie 2013, 19:10
Postat de terminatorul2 pe 02 Octombrie 2013, 11:17

Pai daca Georgievski are inca suruburi si placa in picior , de ce la folosit intr-un astfel de meci ?

în speranţa că măcar o faulta ceva mai dur, dar au uitat să-i Regheze şuruburile...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează