INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERTORIAL

Își ia Real Madrid revanșa în Belgia? Cotă 70 pentru o victorie cu Club Brugge în Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat marti, 10 decembrie 2019 12:00

Club Brugge și Real Madrid se vor întâlni miercuri, de la ora 22:00, în ultima etapă a Ligii Campionilor. 

Dacă „galacticii” sunt deja calificați în primăvara Ligii Campionilor, belgienii încă mai au mici emoții în privința locului 3. În tur, Brugge a obținut un nesperat 2-2 pe „Santiago Bernabeu”, după ce a condus cu 2-0 la pauză! 

Real Madrid și-a reintrat în ritm după acel moment și vine după nouă meciuri fără înfrângere. Chiar dacă Zidane va apela la mai multe rezerve, Ramos și Kroos fiind lăsați la Madrid, Real are prima șansă și va încerca să își spele imaginea după un parcurs neașteptat de slab. Pariorii pot profita de diferența de valoare dintre cele două formații, un bookmaker important oferind cota 70 pentru victoria lui Real Madrid! (detalii AICI!)  

  • Brugge are o singură înfrângere acasă în acest sezon, 0-5 cu PSG; 
  • Real Madrid a marcat cel puțin două goluri în ultimele șase partide; 
  • „Galacticii” nu au primit gol în șase dintre ultimele nouă meciuri jucate; 
  • Belgienii vin după trei meciuri fără gol primit pe teren propriu. 

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui Real Madrid a fost mărită la 70, în loc de 2.25. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 350 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează