LIGA CAMPIONILOR  ·  PORTO - SCHALKE (ÎN TUR 0-1)

Îşi lucrează antrenorul!

Articol de - Publicat miercuri, 05 martie 2008 00:00

Căpitanul lui Schalke, Bordon, susţine că unii coechipieri s-ar putea da la o parte diseară pentru a scăpa de Slomka

La Schalke, ca la noi în Liga 1. Unii jucători s-au săturat de antrenorul Mirko Slomka şi sînt gata să sacrifice şi ultimul obiectiv al sezonului, prezenţa în "sferturile" Ligii, numai să scape de el. I-a trădat însuşi căpitanul echipei, Marcelo Bordon.

Negru de furie după derby-ul cu Bayern (0-1), brazilianul a tunat: "Să nu mă apuc să spun eu acum cine luptă şi cine nu luptă pentru antrenor. Ştim foarte bine cam cît s-a implicat fiecare". Pe moment şi-a înfrînat pornirea de a da toate cărţile pe faţă, dar ulterior l-a auzit pe atacantul Kevin Kuranyi declarînd în stînga şi-n dreapta că "Slomka e un tehnician bun. Sper să rămînă".

Atît i-a trebuit lui Bordon. "Dacă vrea într-adevăr ca Slomka să rămînă, Kevin ar trebui să o arate şi pe teren", a contraatacat brazilianul, potrivit căruia Asamoah, Rakitici, Sanchez şi Grossmuller s-ar număra la rîndu-le printre complotişti.

Înţeleşi cu preşedintele?

Cotidianul Bild e convins că o înfrîngere diseară, ce ar coincide cu eliminarea din Ligă, ar însemna sfîrşitul lui Slomka pe bancă. Bild nu exclude ca grupul complotiştilor să se fi înţeles cu preşedintele clubului, Josef Schnusenberg, care nu-l înghite de nici un fel pe actualul antrenor şi a acceptat duminică să facă pace cu el doar pentru a calma cît de cît atmosfera înaintea returului cu FC Porto.Cristi Borcea recunoște: are probleme cu Valentina Pelinel! Ce se întâmplă în familia celor doi
Libertatea
Comentarii (4)
 •  05 Martie 2008, 15:00

ii dovedeste porto:D:D:

 •  05 Martie 2008, 09:44

Se pare ca multi vorbesc in necunostinta de cauza.Toata lumea vorbeste despre fotbalul din occident corect si care toate echipele se bat la titlu. Sa va amintiti toti de Italia,Juventus a cumparat pana si meciuri de CL.De cand o echipa mica nu a mai castigat titlul intr-un campionat puternic?.Cand o echipa mica are pretintii la titlu imediat se cumpara meciul.Barca si Real joaca numai cu arbitri, Inter,Juventus si Milan la fel.Mai tineti minte cand Barca a dat bani lui Atletico sa o incurce pe Real.Voi vorbiti de "romanisme"? Asa ca uitati-va la meciuri de afara si apoi vorbiti,cititi gazzeta dello sport sau As si apoi deschideti gura.

 •  05 Martie 2008, 04:03

Aline, eu stau in Germania si si aici se fac tot felul de lucruri ca si la noi in tara, atat ca aici nu se vorbeste atat de mult despre ele ca si la noi.

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Cupa României
FCSB - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Manchester City - Newcastle
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Genoa - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Fiorentina - Cagliari
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Getafe - Villareal
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Brighton - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Parma
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Sampdoria
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
23:00 Fotbal, La Liga
Barcelona - Espanyol
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1