INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MALMO - CFR 1-1

Iuliu Mureșan îl înțeapă pe fostul antrenor al lui CFR, Edi Iordănescu, după ratarea calificării + săgeți și către Alex Ioniță II

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2018 22:23

Președintele Iuliu Mureșan a vorbit după remiza CFR-ului cu Malmo, scor 1-1, rezultat care scoate echipa lui Toni Conceicao din Champions League, în tur pierzând cu 1-0. 

"Sunt frustrat, i-am dominat în prima repriză. Dar repriza a doua am început-o mai slab. Am fost taxați de Rosenberg. Din păcate, n-a fost să fie. Și Malmo e o echipă bună, iar intrând relaxați am fost taxați.

Ce să facem? Mergem mai departe în Europa League. Din păcate, calificarea s-a pierdut în tur, nu mai putem întoarce nimic. Să ne concentrăm pe meciul de campionat și pe Europa League.

Față de meciul tur e însă o schimbare. Atunci n-am avut niciun șut pe poartă. Acum nu ne-a lipsit mult să ne calificăm. E o diferență", a zis Iuliu Mureșan la TV Telekom Sport. 

...despre Deac: "Are o entorsă de genunchi. Mâine face un RMN și vom vedea. La cald e greu de spus. Să sperăm că nu e nimic grav și revine."

...despre Ioniță: "Când un jucător nu joacă cu 3 antrenori diferiți, îmi pun niște semne de întrebare. Nu sunt buni antrenorii! Glumesc! Să vedem, e un lot greu la noi, jucători cu experiență, e greu să-i scoți din primul 11. Nu ne gândim la o despărțire de el". 

"Mai avem nevoie de jucători pe anumite posturi. Toni mi-a zis deja un post deficitar. Să vedem dacă putem să aducem ceea ce ne dorim" Iuliu Mureșan 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
vlad57
vlad57  •  02 August 2018, 21:20

Iulica taica, lasa vraja marii ca nu tine. Fix marea Campioana a Romaniei s-a dovedit impotenta in fata unor baietasi din Malmoe. Oricum incerci s-o dai tot rusinos si descalificant se cheama. Cum ba Iulica, voi fruntea Ardealului, care faceti misto de "mitici" si aveti o parere atat de buna despre cat de romani sunteti voi, sa nu luptati sa nu jucati, sa va faceti de ras in halul asta? Ba Iulica Ardeleanu, echipa nu a avut nerv, daruire, ambitie de campioana a Romaniei. A avut daruirea unei satre de *** amarasteni. V-ati facut de cacao total. Ati anihilat pana si rezultatele din trecut cu aceasta echipa ***! Ar trebui sa va ascundeti de rusine si sa nu va mai auzim ce mandrii ardeleni si romani sunteti fata de altii! Ati dovedit-o in meciurile astea 2 cu suedezii. Sunteti jalnici si demni de tot dispretul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bac18
bac18  •  02 August 2018, 13:34
Postat de aldo_m pe 02 August 2018, 11:44

cand iei un campionat cu meciuri castigate de arbitri si te elimina niste suedezi adormiti ar trebuie sa ti fie rusine ca esti presedinte la un club DE BALTISTI anul asta daca nu incepeti sa umblati la arbitri nu face ti nimic hai deja vorbiti cu primul arbitru dac mingea e in umar sa fi e 11 m BALTISTI ORDINARI o rusine de echipa asta e cfr

Normal, acesta este rezultatul unui campionat castigat sitm bine cu toti in ce mod, un fotbal mediocru sa nu zic prost, intr-un campionat ce lasa de dorit.

bac18
bac18  •  02 August 2018, 13:31
Postat de tonyys pe 02 August 2018, 08:56

Steaua elimina pe suedezi dupa 2 victorii, pt unguri e greu in europa fara hategan, barsan et comp.

Vrabia malai viseaza, mai bine taceai...

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close