INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TURUL 3 PRELIMINAR/CFR CLUJ-LIBEREC 1-0

Iuliu Mureşan: ”Speram la mai mult. Şansele de calificare sînt 55 la sută”

Iuliu Mureșan
Iuliu Mureșan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 august 2012 00:12

Preşedintele Iuli Mureşan nu şi-a ascuns satisfacţia după ce CFR Cluj a obţinut prima victorie stagională, 1-0 cu Slovan Liberec în manşa întîi a turului 3 preliminar al Champions League.

”Era foarte important să nu primim gol mai ales că am avut probleme în organizarea defensivei. Este primul meci cîştigat şi fără gol luat, e ceva. Echipa a jucat bine, contra unui adversar puternic. Am avut mai multe ocazii, trebuia să învingem mai detaşat. Puteam mai mult”, a declarat şeful din Gruia la DigiSport.

Muraşan s-a arătat ”mulţumit de modul cum a evoluat echipa. Era un meci de calificare, sper ca victoria să aducă alte victorii. S-ar putea ca la Liberec să ne fie mai uşor. Cred că-i putem surprinde mai uşor. Dacă stă bbine în apărare şi dăm un gol ne va fi mult mai uşor. Oricum pornim favoriţi. Avem 55 la sută şanse de calificare”.


”Le-am dat-o exemplu jucătorilor pe halterofila noastră, Cocoş, care a cucerit argintul la Olimpiadă. Le-am spus că dacă ea a putut face asemenea eforturi, să ridice atîtea kilograme, atunci şi ei pot
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
kmikaz
kmikaz  •  02 August 2012, 09:42

sper sa luati "una manita" la liberec.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează