INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEGIA - STEAUA 2-2

Jan Urban s-a recunoscut învins: "Au mai mult potenţial ca noi!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 28 august 2013 09:34

Antrenorul celor de la Legia Varşovia, Jan Urban, recunoaşte că Steaua merita calificarea în grupele Ligii, însă se declară mulţumit de jocul echipei sale.

"În mintea mea, nu cred că am pierdut acest meci. Primul gol a venit după o situaţie de unu la unu, în care jucătorul Stelei a depăşit fundaşul nostru, iar al doilea a venit după o greşeală a noastră la mijlocul terenului.

Abia după aceea am jucat foarte dur. Adversarii noştri au fost mai relaxaţi şi noi am început cursa de urmărire.

Steaua ştia însă că are un avantaj enorm în faţa noastră. Dacă este să privim per ansamblu, după dubla manşă s-a calificat echipa mai bună.

Ei au mult mai mult potenţial faţă de noi, se vede cu ochiul liber calitatea pe care o au. Trebuie totuşi să analizăm ceea ce am făcut bun în ultimul an", a spus Jan Urban.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
vasile_69
vasile_69  •  29 August 2013, 10:48

Daca Urban recunoaste superioritatea Stelei, mai conteaza parerea unor invidiosi patologici ??????????? evident ca nu !!!

coldqball
coldqball  •  28 August 2013, 15:08
Postat de victor33 pe 28 August 2013, 14:22

Ce-nseama inteligenta si educatia la om... Se cultiva cu greu si in timp, consumi energii si ramai cu frustrari, dar castigi respect si chiar simpatie. Nu bani, dar tot e ceva. :)

Bravo! Vad un dinamovist fara reflexe de subaltern si carente in exprimare. Ma bucur ca nu suferi de aceiasi frustrare de victima eterna, de care sufera colegii tai, fanii dinamo. E lucru mare!

bull06cull
bull06cull  •  28 August 2013, 15:00
Postat de victor33 pe 28 August 2013, 14:22

Ce-nseama inteligenta si educatia la om... Se cultiva cu greu si in timp, consumi energii si ramai cu frustrari, dar castigi respect si chiar simpatie. Nu bani, dar tot e ceva. :)

Bravo victor33

Vezi toate comentariile (16)
Comentează