INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - BRAGA, AZI, ORA 21:45, TVR1, DIGISPORT1, DOLCESPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Joacă fără vîrf cu Braga! » Paulo Sergio vrea să-i bage în ceaţă pe portughezi

Bastos și ceilalți clujeni vor să cîștige azi pentru a-i face un cadou lui Paszkany, care ieri a împlinit 41 de ani
Bastos și ceilalți clujeni vor să cîștige azi pentru a-i face un cadou lui Paszkany, care ieri a împlinit 41 de ani

Articol de GSP - Publicat marti, 20 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 noiembrie 2012 19:25

Kapetanos va fi lăsat pe banca de rezerve, iar Bastos va fi cel mai avansat jucător al clujenilor la meciul de azi.

Paulo Sergio vizează primul său succes în Champions League cu o formulă inedită. Antrenorul lusitan îşi doreşte să-l surprindă pe Jose Peseiro cu o aşezare tactică pe care vişiniii n-au mai folosit-o în acest sezon. Sergio renunţă la Kapetanos şi îl va titulariza pe postul de atacant împins pe Rafael Bastos, omul care a demolat Braga în tur, cu o dublă pe "Estadio AXA".

În spatele brazilianului vor acţiona Sougou, Rui Pedro şi Camora: o dispunere menită să favorizeze jocul pe contraatac. Luis Alberto şi Gabriel Mureşan vor completa linia de mijloc, dar cei doi se vor ocupa mai mult de faza defensivă, avînd rolul de a-i bloca pe Hugo Viana şi pe Custodio, oamenii care dirijează jocul adversarilor

Cadu, din primul minut!
Accidentat cu Astra, căpitanul Ricardo Cadu s-a antrenat normal ieri şi va fi pe teren din primul minut. Portughezul va face pereche cu Felice Piccolo în centrul defensivei. Pe benzi vor juca Ivo Pinto şi Rada. Sepsi s-a pregătit separat, iar Sergio nu vrea să rişte titularizînd un fotbalist ce n-a mai evoluat după lovitura încasată de la Altintop în meciul pierdut de clujeni pe teren propriu cu Galatasaray.

31,00 e cota ofertă de bet365 pentru ca Sougou să deschidă scorul, iar CFR să cîştige cu 1-0

17,00 e cota oferită de bet365 pentru ca Bastos să înscrie şi diseară două goluri

5 goluri a marcat Bastos în toate competiţiile în actualul sezon

"Venirea lui Paulo Sergio la CFR va face şi mai dificil meciul pentru noi. El cunoaşte foarte bine echipa noastră şi fotbalul portughez" (Luis Baltasar, antrenor secund Braga)

"Nu contează dacă va fi ceaţă pe stadion, va trebui să luptăm în orice condiţii pentru a cîştiga cele trei puncte cu Braga" (Ivo Pinto, fundaş CFR)

"Jocul de pe teren propriu o să fie diferit faţă de ceea ce s-a întîmplat la Braga, însă toţi ne dorim un rezultat pozitiv pentru a continua cursa europeană" (Ivo Pinto, fundaş CFR)

"Echipa nu a fost în ceaţă niciodată, nici măcar cu Astra. Vrem să evoluăm din ce în ce mai bine şi să demonstrăm că a fost un mic accident ce s-a întîmplat în campionat" (Paulor Sergio, antrenor CFR)

"Cunosc aproape tot ce e nevoie despre Braga, îi cunosc antrenorul, e o echipă forte, care oferă mulţi jucători «naţionalei» Portugaliei. Sper să fim atenţi şi curajoşi pentru a ne crea ocazii să înscriem şi să cîştigăm acest meci" (Paulo Sergio, antrenor CFR)

538213-cfr-braga.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE MECI:

"Nu vrem să ne înecăm la mal"
Rafael Bastos (27 de ani) crede că vişiniii pot obţine un succes împotriva portughezilor. "Nu vrem să ne înecăm la mal sau să murim pe plajă. Scopul nostru este unic: victoria! Trebuie să luptăm cu toţii pentru a ajunge şi mai aproape de visul nostru, calificarea din această grupă. Vreau să repet performanţa din tur. Jucăm acasă şi trebuie să evoluăm cu determinare încă din primul minut", a spus Bastos.

Noroc de la aeroport
Delegaţia Bragăi a avut ieri noroc la aterizarea la Cluj. Timp de 3 zile, ceaţa a împiedicat majoritatea curselor aeriene să aterizeze după un program normal pe aeroportul din localitate, unele fiind direcţionate către Tîrgu Mureş, Oradea sau chiar Sibiu. Iniţial, autorităţile aeriene au anunţat că avionul lusitanilor nu va putea ateriza în jurul prînzului la Cluj, urmînd să fie luată în calcul varianta Sibiu. Trupa lui Peseiro a primit acceptul de a aterizala 15:45, iar oficialii UEFA au răsuflat uşuraţi pentru că s-a putut respecta programul anunţat înainte de meci.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
cfrclujole
cfrclujole  •  20 Decembrie 2012, 20:52

Forta CFR!!

cfrclujole
cfrclujole  •  20 Decembrie 2012, 20:52

Forta CFR!!

cfrclujole
cfrclujole  •  20 Decembrie 2012, 20:52

Forta CFR!!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează