INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - PSG 2-0 (ÎN TUR 1-3)

Jose Mourinho se mîndreşte după schimbările făcute în meciul cu PSG: "Ce am făcut eu înseamnă curaj"!

Mourinho (dreapta) îl îmbrăţişează pe Torres şi îi dă ultimele sfaturi. În spate, aşteaptă Eto'o
Mourinho (dreapta) îl îmbrăţişează pe Torres şi îi dă ultimele sfaturi. În spate, aşteaptă Eto'o

Articol de - Publicat joi, 10 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 aprilie 2014 00:17

Două înlocuiri, două goluri: Schurrle, 1-0, Ba, 2-0. După golul 2, Mou a alergat pe teren, spunîndu-le jucătorilor din grămada bucuriei cum să abordeze ultimele minute.

Mourinho, încă o performanţă specială. S-a calificat cu Chelsea în semifinale, a 5-a oară la rînd cînd Mou atinge penultima fază a Ligii, a 8-a oară în carieră, cum n-a mai reuşit nici un antrenor. Niciodată.

" Schurrle şi Ba au intrat şi au înscris? Ce am făcut eu înseamnă curaj", a declarat, plin de el, managerul albaştrilor, explicînd cursa nebună după golul de 2-0: "Nu am vrut să sărbătoresc, ci să le spun băieţilor cum să gestionăm ultimele minute. Voiam ca Ba să blocheze avansarea stoperilor lor, iar Torres să rupă plecările lui Maxwell".

Mourinho a încheiat, în stil personal, cu o remarcă maliţioasă: "Anul trecut, Chelsea o înfrunta pe Rubin în Europa League şi era foarte departe de Man. United în Premier. Acum, e în semifinalele Ligii şi în luptă pentru titlu în Anglia. Altă viaţă".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
romeverest
romeverest  •  10 Aprilie 2014, 12:30

Nu stiu unde a dat Mou acest interviu .....cert este la Sky Italia a declarat ca a avut "culo", adica noroc !!

blaustein
blaustein  •  10 Aprilie 2014, 11:54

E apropae in totalitate meritul jucatorilor ca s-au daruit incredibil. Eu am vazut ca dupa golul de 2-0 Demba Ba a jucat intre fundasii centrali ai lui Chelsea, Cahill si Terry, poate Eto'o sa fi avut acea sarcina. Oricum nu cred ca PSG dadea gol in acele ultime minute si fara "mutarile senzationale si curajoase" ale lui Mourinho, pt ca nu mai aveau forta ofensiva. Dupa tur critica jucatorii, acum el e curajos, exact cum a afirmat Johan Cruyff. Sper sa aduca stabilitate la echipa in vara si sa nu faca tipicile lui transferuri, nu m-as mira sa ma trezesc cu Milito.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Aprilie 2014, 11:40

Jose Mourinho ...cel mai mare antrenor al tuturor timpurilor ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează