INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED

Jose Mourinho și „câinele turbat” care a „sfâșiat” Barcelona: „N-a mai fost adevărata Barcelona! Le-a câștigat respectul”

McTominay în duel cu Coutinho FOTO: Guliver/GettyImages
McTominay în duel cu Coutinho FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 21:28

Manchester United a pierdut manșa tur a „sfertului” Ligii Campionilor cu Barcelona, scor 0-1. Jose Mourinho l-a remarcat pe scoțianul Scott McTominay (22 de ani). 

  • Barcelona a câștigat manșa tur a „sferturilor ” Ligii Campionilor cu Manchester United, scor 1-0. Returul se joacă marți, 16 aprilie.

„Barcelona nu a fost Barcelona contra lui Manchester United. Cred că un singur jucător a fost responsabil de asta. Scott McTominay a fost un «câine turbat» la mijloc. Spun asta în cel mai bun sens al expresiei.

Nu i-a fost frică de nimeni și de nimic. Și-a câștigat respectul adversarilor. A făcut pressing într-o zonă mare de teren. A împiedicat celebrul joc de posesie al Barcelonei”, a declarat Mourinho pentru Russia Today.

7.000.000 €este cota lui McTominay conform transfermarkt.de

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

„Paul Pogba și N'Golo Kante nu sunt jucători de Real Madrid” » A început dezbaterea în Spania: pe cine cumpără Zinedine Zidane

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează