INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - MANCHESTER UNITED 3-1

Jucătorii lui Manchester recunosc: "Barcelona e mai bună, joacă un fotbal EXTRAORDINAR"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 29 mai 2011 02:03

Fotbaliştii lui Manchester United au admis, în cor, că victoria Barcelonei din finala Ligii Campionilor este perfect meritată. Primul care a luat cuvîntul a fost stoperul sîrb Nemanja Vidici:

VEZI REZUMATUL PARTIDEI FC BARCELONA - MANCHESTER UNITED 3-1!

"Dacă ne uităm un pic în spate, vedem că n-am jucat niciodată împotriva unui adversar precum este Barcelona, o echipă care joacă un fotbal extraordinar. Au meritat victoria. Am încercat să menţinem un pressing avansat şi ne-am descurcat bine în anumite momente ale jocului. Am primit golurile pentru că le-am permis adversarilor să tragă la poartă şi se ştie ce ravagii poate face Barcelona cu balonul la picior".

Rio Ferdinand sesizează o îmbunătăţire a prestaţiei lui Manchester United, comparativ cu finala pierdută în 2009, scor 0-2:

"Am jucat mai bine decît la Roma, am avut cîteva ocazii bune de gol. Am reuşit să revenim de la 0-1 şi puteam reveni şi mai tîrziu, dar n-a fost să fie. Două dintre goluri puteau fi uşor evitate, dar trebuie să recunoaştem meritele Barcelonei, care are un sistem de joc foarte bun. Aveam un plan cu care credeam că-i putem bate, dar n-a fost să fie", s-a resemnat fundaşul englez.

Edwin Van der Sar, care se va retrage după finala Ligii Campionilor, a rămas cu un gust amar după meciul cu Barcelona, care marchează sfîrşitul carierei portarului de 40 de ani al lui Manchester United: "Cred că am jucat cu un meci prea mult în cariera asta :) . Nu e plăcut să pierzi aşa, dar Barca a avut ocazii mai mari şi ne-a taxat la singurele greşeli făcute în apărare".

Referitor la golul încasat de la Messi, Van der Sar a explicat: "Credeam că sînt bine poziţionat, dar mă aşteăptam să tragă la colţul lung, unde o face de obicei".

Nici antrenorul englezilor, Sir Alex Ferguson, nu a avut un discurs diferit: "Din cîte echipe am întîlnit în toată cariera, Barcelona este de departe cea mai bună. Dacă primesc un cec în alb, l-aş cumpăra de la Barcelona pe Mascherano".

Spaniolul Josep Guardiola a devenit, sâmbătă, la 40 de ani, cel mai tânăr antrenor care câştigă două trofee ale Ligii Campionilor, după ce formaţia sa, FC Barcelona, s-a impus, cu scorul de 3-1, în faţa echipei engleze Manchester United în finala competiţiei, desfăşurată pe arena Wembley din Londra. Guardiola, care are 40 de ani şi 5 luni, a obţinut primul trofeu Liga Campionilor, tot cu FC Barcelona, în 2009, după ce spaniolii s-au impus, cu 2-0, tot în faţa englezilor de la Manchester United.

AICI ai toate statisticile meciului!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
vandersaar
vandersaar  •  29 Mai 2011, 14:48
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cred ca tu nu ai nicio treaba cu sportul in general, ce am scris eu si ce ai inteles tu... pana la urma eu sunt un specialist in fotbal... si tu probabil un simplu suporter de televizor. O intrebare am pt tine. Ai vazut vreodata un meci pe stadion?

vladimirescu90
vladimirescu90  •  29 Mai 2011, 12:30

VISCA BARCELONA !!!!!!!

dany_dinamovistu
dany_dinamovistu  •  29 Mai 2011, 12:04

cei de la barca au avut si bun simt ca sincer daca tineau pedala apasata pana la sfarsit fara 5-6 goluri nu cred ca scapa man U.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează