INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RANGERS - UNIREA URZICENI, MARŢI, 21:45, TVR1

Jucătorii lui Rangers se tem de Unirea: "Românii sînt trişori, ne trebuie un arbitraj bun!" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2009 00:00

Mijlocaşul lui Glasgow Rangers, Jerome Rothen, atrage atenţia asupra posibilităţii ca jucătorii campioanei României să nu evolueze foarte corect pe Ibrox Park şi spune că un rol foarte important în confruntarea de la Glasgow îl va avea prestaţia centralului olandez Eric Braamhaar.

"Cred că e în mentalitatea românilor să trişeze, dar cluburile din acea ţară nu sînt acolo unde sînt doar pentru asta. Evident, lucrurile de genul ăsta pot schimba mult faţa unui meci şi sînt dăunătoare pe termen lung. Nu-mi amintesc o echipă anume care să facă asta, dar ştiu că românii şi italienii au un renume pentru asta.

Am experienţă cînd vine vorba de aşa ceva. Am jucat atît împotriva naţionalei României, cît şi a Stelei sau a Rapidului la nivel de club. Este extrem de important să avem un arbitraj puternic marţi. Sperăm ca brigada să fie mai bună decît cea care a oficiat la meciul cu Sevilla. Mentalitatea în Scoţia e diferintă. Jucătorii sînt încurajaţi să evolueze aşa cum o cer regulile, la fel ca în Anglia.

E cu adevărat un lucru care trebuie respectat!", a spus Rothen în News of the World, referindu-se apoi calitatea formaţiei antrenate de Dan Petrescu:

"În mod cert, Unirea este o echipă bună şi meciul împotriva lor e crucial pentru că ne poate oferi un avantaj atît în faţa lor, cît şi a lui VFB. Nu e neapărată nevoie de 6 puncte, dar dacă am lua 4 din dubla contra campioanei României ar fi perfect".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
 •  20 Octombrie 2009, 01:57

pt viola: Apostol nu este trisor ma.

 •  19 Octombrie 2009, 22:41

Comentariul anterior era pentru userul d*in*amu. Vad ca filtrul baietilor de la gsp functioneaza ;)

 •  19 Octombrie 2009, 22:39

Asa... si gibonu' de care vorbeste "dinamu" (ca tot te intrebi cine e gibonu' de Rothen) a jucat finala CL in 2004 cu Monaco (pierduta in fata lui FC Porto), a castigat Cupa Confederatiilor cu Franta in 2003, Cupa Frantei cu PSH si Cupa Ligii - de doua ori, cu Monaco si PSG. Dinamu, acum ai destul de multe info despre "gibon"? Sau inca nu te nascusesi in 2004?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează