INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - BASEL 1-1

Jucătorul lui MM l-a înjurat pe cel al lui Reghe » Tatu către Szukala: "Du-te în p... mea!"

Jucătorii Stelei nu se mai împacă între ei.
Jucătorii Stelei nu se mai împacă între ei.

Articol de GSP - Publicat joi, 24 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 23 octombrie 2013 22:44

După golul marcat cu Basel, brazilianul a răbufnit pe teren la adresa colegului său din defensivă.

Nu doar fanii nu-l agreează pe Leandro Tatu. Fotbalistul de 31 de ani are contestatari şi în vestiar, printre colegi, fapt ce s-a observat chiar pe gazon, la partida cu Basel.

Aflat sub presiune după ce spectatorii l-au huiduit încă de cînd a intrat pe teren în locul lui Stanciu, l-au fluierat la orice atingere de balon şi l-au aplaudat ironic atunci cînd a reuşit o pasă simplă, Tatu s-a descătuşat după ce a înscris în minutul 88.

Doar Georgievski a venit la el
Mai întîi, sud-americanul şi-a dus degetul la gură, făcîndu-le semn fanilor să tacă, apoi, după ce s-a îmbrăţişat cu secundul Ţermure şi cu Georgievski, singurul coleg care l-a felicitat, şi el fiind adus în Ghencea tot de MM Stoica, s-a întors către Lukasz Szukala şi l-a apostrofat pe acesta.

Cu cîteva minute înainte, Tatu ratase o ocazie bună, şutînd peste poartă din poziţie bună, iar fundaşul polonez i-a reproşat că nu a înscris. După ce a marcat, Leandro l-a înjurat fără menajamente pe colegul lui.

Contre şi la final
Aflat în studioul DolceSport, Basarab Panduru, care cunoaşte limba portugheză după ce a evoluat pentru Benfica şi FC Porto de-a lungul carierei lui, a fost cel care a observat.

"E clar că nici în vestiar lucrurile nu sînt liniştite. Nu pot să reproduc ce cuvinte i-a adresat Tatu lui Szukala, dar e vorba de înjurătura aia pe care o învaţă toţi străini care vin în România. Pe lîngă asta, mai sînt multe altele din limba portugheză", a spus Pandi.

Incidentul dintre cei doi a continuat şi după ultimul fluier al arbitrului. Szukala a mers la brazilian pentru a aplana conflictul, luîndu-l de gît, însă Tatu l-a împins nervos, deşi Georgievski a încercat să-l calmeze.

Reghe n-a intervenit
Conflictul dintre cei doi jucători a avut loc chiar în faţa băncii de rezerve, cînd ambii se îndreptau spre jumătatea de teren a Stelei pentru ca mingea să fie repusă în joc.

Cu toate că tehnicianul a observat reacţia lui Tatu, Reghecampf s-a întors cu spatele, fără a le cere fotbaliştilor să înceteze. Între timp, MM încă se mai bucura pentru reuşita brazilianului, fiind cu faţa spre tribune.

2 fotbalişti dintre cei care au evoluat cu Basel au fost aduşi la Steaua de MM: Tatu şi Georgievski, cei doi bucurîndu-se singuri la golul egalizator

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (86)
dlq1
dlq1  •  25 Octombrie 2013, 23:40
Postat de ovidiu_3003 pe 24 Octombrie 2013, 09:12

Interesant ...steoaia formeaza o echipa ...halal de mama ei ...

.....mancare-ai branza lu'steoaia !! si de la toti suporterii ei !!!

dlq1
dlq1  •  25 Octombrie 2013, 23:25
Postat de legendavisinie pe 24 Octombrie 2013, 10:52

1. Finantatorul/patronul/presedintele - puscarias la Jilava 2. Sponsorul Locic - puscarias la Jilava 3. Managerul - d erbedeu cu dosar penal 4. Seful suporterilor - arestat pentru tentativa de omor 5. Antrenorul - manelist 6. Jucatorii se injura in vestiar

e cumva vorba despre Rapidu/ si nu stiu eu /

stau_dar_nu_stau_bine
stau_dar_nu_stau_bine  •  24 Octombrie 2013, 21:28

Ce va mai place sa bagati fitile, n-am vazut '!! Ati stat voi la gura lui sa vedeti ca l-a injurat pe szukala, ce sa zic... Poate dc ati profesa Jurnalismul, nu mai aveti timp de cancan-uri ieftine si fitile...

Vezi toate comentariile (86)
Comentează