INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ŞAHTIOR - JUVENTUS, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 2 ŞI DOLCESPORT 3, LIVESCORE PE GSP.RO

Judecătorul » Echipa lui Mircea Lucescu va decide cine se va califica astăzi în optimi: Chelsea sau Juventus

Mircea Lucescu n-a bătut-o pe Juve decît o dată în 10 dueluri, cînd antrena Brescia (2-0) în martie 1994 // Foto: Reuters
Mircea Lucescu n-a bătut-o pe Juve decît o dată în 10 dueluri, cînd antrena Brescia (2-0) în martie 1994 // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 05 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 04 decembrie 2012 19:44

Deja calificat în "optimi", Mircea Lucescu va decide diseară cine mai merge în primăvară: ”E fantastic că destinele a două mari cluburi ca Juve şi Chelsea depind de noi”.

Italienii au ajuns la mîna lui Mircea Lucescu. Antrenorul lui Şahtior, ce a pregătit 4 echipe în Serie A în anii '90, o poate arunca afară din Ligă pe Juve dacă triumfă la Doneţk, ajutînd-o pe Chelsea, care primeşte vizita "lanternei" Nordsjaelland.

Il Luce a calificat drept "o provocare" suspiciunile de blat! Nu va facilita un egal ori victoria trupei lui Conte pentru că în ultimul caz cedează şefia grupei. Totuşi, cota oferită de casele de pariuri pentru X a scăzut de la 2,20 la 1,80, faţă de peste 3 normal!

"Examen cu academician"
"Chelsea e departe, la Londra, şi nu mă interesează. Nu-mi pasă nici de italieni, deşi sînt legat strîns de această ţară. Intrăm mereu în teren să cîştigăm, dar întîlnim un adversar puternic. Pentru noi e un examen în faţa unui profesor important, un academician ca Juve, cu istoria şi forţa sa. E fantastic că destinele a două mari cluburi depind de noi", spune Lucescu.

"Magul Estului", cum i-a zis La Repubblica, l-a ironizat pe tehnicianul torinezilor (suspendat pentru pariuri), care-l atacase pe român - "Să-şi vadă de echipa lui!" - pentru afirmaţia făcută după 1-1 în tur că Juve are joc previzibil: "Conte e încă tînăr, trebuie să ştie cînd să răspundă şi cînd nu. Are însă timp 20 de ani să înveţe".

Iar în cărţi la PSG?
Mircea Lucescu e pe lista posibililor candidaţi pentru înlocuirea lui Ancelotti la PSG. "ActuSports" a dezvăluit că şeicii qatarieni s-au oprit la cinci nume pentru noul tehnician, Il Luce figurînd alături de Guardiola, Mourinho, Wenger şi Gerets. Lucescu a mai fost dorit de parizieni de două ori în trecut.

"Nu ştiam pînă acum cîteva zile termenul «biscotto» pentru blat. Dacă-mi plac biscuiţii? Depinde dacă sînt dulci sau amari" (Mircea Lucescu, antrenor Şahtior)

"Nu mă tem decît că brazilienii sînt cu gîndul la vacanţă. Abia aşteaptă să se întoarcă în ţară, unde vor regăsi vara" (Mircea Lucescu, antrenor Şahtior)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
superlativizat
superlativizat  •  05 Decembrie 2012, 14:29
Postat de icejohnnyice pe 05 Decembrie 2012, 10:07

Sper sa se califice Juventus.Chiar daca e echipa italiana si practica un fotbal urat Chelsea isi merita soarta.Daca a ajuns Abramovici sa stea la mana lui Ahmetov .............

Daca si Juventus practica un fotbal urat, inseamna ca tu te uiti doar la meciurile stelei.

blaustein
blaustein  •  05 Decembrie 2012, 12:44

Din pacate Sahtior nu va castiga in seara asta, din mai multe motive, nu risca sa joace la victorie pt ca e posibil sa si piarda, deci adio loc 1. Apoi cum zicea si Lucescu nu prea sunt motivati, sunt cu sacii in caruta si asteapta vacanta. This is it....

pophki
pophki  •  05 Decembrie 2012, 12:21

devii tot mai nesuferit nea lucescu cu afirmatiile astea...ce este adevarat,esti bun ptr ukraina si est,nu si ptr vest,DAR in seara asta Juve se va califica pe merit! nu te mai umfla ca sar penele de pe tine.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează