INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Jurnaliştii germani ocupă trei sferturi din prezentarea Stelei cu datele despre Becali: ”Oier cu chemare divină”

Articol de - Publicat sambata, 14 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 septembrie 2013 19:53

Gigi e caracterizat drept un Berlusconi al României, Reghecampf şi neamţul Szukala sînt pomeniţi drept celelalte elemente interesante ale adversarei lui Schalke. Formaţia pe care o va întîlni Steaua miercuri are un şef acuzat că ”înfometează muncitori români”.

Ziarul german Der Wester le prezintă pe rînd pe adversarele lui Schalke în grupa din Liga Campionilor şi crede că Becali e reprezentativ pentru Steaua. Nemţii amintesc că antrenorul Reghecampf a jucat în Bundesliga la Cottbus, la Aachen şi la Kaiserslautern, că fundaşul Szukala are cetăţenie germană, dar vedeta roş-albaştrilor e Gigi.

"Un fel de Berlusconi al României, politician şi om de afaceri, unul dintre cele mai colorate personaje din societatea de la Bucureşti. Se consideră salvatorul naţiunii, iar din cauza chemării divine pe care o clamează este de neînduplecat în deciziile pe care le ia. Provine dintr-o familie care a crescut oi, a cîştigat bani din speculaţii imobiliare şi a fondat partide care au eşuat". Nemţii ştiu şi că Becali se află în închisoare acum.

Un "Gigi" nu există şi la Schalke, unde organizarea clubului e diferită, cu mai mulţi acţionari. Preşedintele Consiliului de Administraţie e Clemens Tonnies şi numele lui a fost pomenit recent în legătură cu românii.

Ministrul muncii l-a acuzat că exploatează muncitori români: "Practică salarii de înfometare".

Preşedintele lui Schalke, ale cărui firme îşi desfăşoară activitatea în industria cărnii, a respins acuzaţiile şi a dat vina pe o campanie dusă împotriva lui: "Avem 1.500 de angajaţi cu salariul de 8,5 euro pe oră plus încă 3.400 de muncitori veniţi prin subcontractanţi, cu salariul minim brut de 8 euro".

12 milioane de euro a plătit Schalke pentru Kevin Prince Boateng, de la Milan, cea mai tare achiziţie din vara asta

1,6 milioane de euro a dat Steaua pe Varela şi pe Neagu. A treia achiziţie recentă, Kapetanos, a fost realizată fără sumă de transfer

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  15 Septembrie 2013, 01:23

nu pierdem in germania !

mannecken
mannecken  •  14 Septembrie 2013, 18:44

Ce sa scrie altceva despre Steaua????

vasglo
vasglo  •  14 Septembrie 2013, 16:37
Postat de behaitoarea.woody pe 14 Septembrie 2013, 10:48

Cateodata stau si ma gandesc...oare cu asa specimene...cum de mai rezistam ca natiune?

Noroc ca avem ciocanitori care behaie, ele sunt salvarea noastra!..:))))

Vezi toate comentariile (35)
Comentează