LIGA CAMPIONILOR  ·  JUVENTUS - ATLETICO 3-0 (3-2 LA GENERAL)

Juventus - Atletico 3-0 // Allegri surprinde după calificarea în „sferturile” Ligii Campionilor: „Juventus nu e favorită să ia trofeul” » Simeone recunoaște superioritatea adversarilor: „Au fost mai puternici”

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2019 10:20

Pentru Massimiliano Allegri, trofeul Ligii Campionilor ar fi punctul culminant al carierei. Marți, tactica sa a fost copleșitoare pentru madrileni.

„N-am făcut meciul perfect, dar băieții au fost buni, lucizi, cu sânge rece. Riscul era să jucăm isteric, ca și cum totul s-ar fi terminat în zece minute. Și aveam 95 sau 120”, afirmă italianul.

Allegri laudă atitudinea jucătorilor lui: „Liga Campionilor e o competiție dificilă, în care niciodată nu ești eliminat după prima manșă, mai ales când echipele sunt atât de apropiate valoric. Juventus nu e favorită nici acum. E un obiectiv, a fost mereu, nici mai mult, nici mai puțin. Dacă treci de optimile de finală, poți cuceri trofeul. Dacă nu, te întorci acasă și te uiți la televizor. Încă o dată, mi-a plăcut că n-am făcut o partidă nevrotică”, a conchis tehncianul.

Simeone: „Mai agresivi, mai buni tactic”

Simeone se află la conducerea echipei Atletico Madrid din decembrie 2011. De atunci, el a câştigat cu formaţia madrilenă şapte trofee, între care se numără şi Liga Europa (2012, 2018).

Învins, aseară, de Juventus și de Cristiano, Cholo Simeone a recunoscut superioritatea adversarilor. "Spre deosebire de prima manșă, adversarii au fost mai agresivi, mai buni tactic. Iar noi nu am reușit să ieșim din asediul la care ne-au supus. Au fost mai puternici ca noi. Și nu putem decât să-i felicităm", a declarat antrenorul argentinian. 

„Le-am dovedit tuturor de ce suntem în stare. Încă nu suntem campionii Europei, dar avem cu ce să ne mândrim"
Cristiano Ronaldo, atacant Juventus

„Ar fi fost straniu ca Ronaldo să părăsească Liga Campionilor având un singur gol marcat. A făcut un meci mare"
Massimiliano Allegri, antrenor Juventus

„Cristiano a câștigat de cinci ori Champions League și mai poate cuceri trofeul. A demonstrat încă o dată că e numărul unu"
Blaise Matuidi, mijlocaș Juventus

„Ronaldo e un mare jucător. Știam că poate face diferența la fiecare meci. În tur, l-am ținut bine, dar acum a ieșit rău pentru noi"
Antoine Griezmann, atacant Atlético

Citește și:

JUVENTUS - ATLETICO 3-0 // Declarație scandaloasă după o prestație senzațională a lui Ronaldo: „Cristiano NU va ramâne în mintea oamenilor drept o legendă a fotbalului”Cum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (1)
Vlad Cristescu  •  13 Martie 2019, 13:04

Sa inteleg ca Max Allegri nu te-a cucerit, nu? Autocarul parcat de Cholo a fost mai urat ca niciodata, iar vedetele lui au fost mici, foarte mici aseara. Cum te poate impresiona un antrenor ca Simeone, doar pentru spiritul de lupta aratat uneori?

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1