INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - MANCHESTER UNITED 1-2

JUVENTUS - MANCHESTER UNITED 1-2 // VIDEO + FOTO Mourinho, gesturi provocatoare făcute către fanii lui Juventus! O legendă a lui United l-a criticat

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 09:08

Manchester United a câștigat dramatic pe terenul lui Juventus, 2-1, grație a două goluri marcate în minutele 87 și 90.

După meci, Jose Mourinho, antrenorul lui United, a făcut mai multe gesturi sfidătoare la adresa fanilor lui Juventus, cu care nu se înțelege de pe vremea când o antrena pe Inter Milano. La final, a avut un schimb de replici cu Bonucci, fundașul care a încercat să detensioneze situația și să-l calmeze pe portughez.

Nici în Marea Britanie, ieșirea lui Mourinho nu a fost primită chiar cu aplauze. Paul Scholes, fost mijlocaș de legendă la United și unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai antrenorului lui United, a sancționat: "Așa e peste tot unde merge. Trebuie să câștigi cu clasă, să strângi mâna antrenorului advers. Nu cred că era nevoie să facă asta, dar așa e el", a declarat Paul Scholes, potrivit Daily Mail.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Noiembrie 2018, 12:56

o reactie normala, mai ales cand vorbin de Mou. hai sa fim seriosi, cu astfel de gesturi fotbalul primeste un pic de sare si piper. si nu sunt gesturi dincolo de limita. chiar m-a facut sa rad, mai ales ca a fost intors din drum de jucatorii lui Juve si inainte sa iasa de pe teren a mai facut o data acelasi gest :)) haha !

magic4ever
magic4ever  •  08 Noiembrie 2018, 12:52
Postat de ray51 pe 08 Noiembrie 2018, 09:52

Ca importante sunt cele 3 puncte este adevarat. Dar vorba lui Paul Scholes, poti castiga si cu clasa !

Juventus in momentul asta are cel mai bun lot din lume iar United in afara de vreo 7 fotbalisti are un lot f slab...in conditiile astea te multumesti sa castigi si cu noroc...Juventus castiga UCL anul asta

rumunek
rumunek  •  08 Noiembrie 2018, 12:29

Doar Sumudica poate! Iar Mou nu e Șumi. Toți ciorbarii din presă au sărit cu gura, aceeași care ii găseau circumstanțe marelui parior când era cu degetele pe la gura. Apropo de elegantă, Mourinho l-a salutat mai întâi pe Allegri, de jucătorii lui Juve a vorbit doar la superlativ, apoi a început răfuiala cu suporterii torinezi, care l-au înjurat timp de 2 meciuri. Asta pentru pseudo-ziaristul de azi de pe pro x, fan Juve, care ne explica cât de cultă e atmosfera pe acel stadion și dădea ca exemplu situația de anul trecut cu Ronaldo. Ce legătura o avea, doar el știe. Mourinho e un rival pentru ei, la fel ca Milan, Inter sau Roma, și atunci când au meci împotriva lui îl înjură. Cristiano nu era decât un artist, care dăduse un super gol. Mai mult m-as fi legat de declarația de după meci, legată de calitatea jocului. A câștigat totuși cu mult noroc, însă cu aportul jucătorilor introdusi de el. Ca a fost nimereală, asta e, ce Ferguson a știu ca va întoarce finala cu Bayern?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează