INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - REAL MADRID, MARȚI, 20:45, PROTV, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Juventus - Real Madrid // Buffon vrea revanșa și îi amenință pe madrileni: "Suntem ambițioși și avem istorie în spate"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2018 09:32

Juventus și Real Madrid joacă marți, de la ora 21:45, în turul sferturilor UEFA Champions League. Portarul Gianluigi Buffon vrea revanșa după ultima finală, pierdută, 1-4 cu Real, ”din exces de încredere”. ”Știm că Real e cea mai bună din lume. Are atâta calitate că un nume schimbă foarte puțin”, spune căpitanul juventin în AS.

Nu cu mult timp în urmă, Buffon mărturisea că, dintre toate meciurile pierdute, ar rejuca finala Ligii din 2017. Sorții l-au ascultat și i-au scos din nou în cale pe Real, pentru revanșă. "Mai rău decât la Cardiff nu poate să fie, însă atunci am comis marea eroare de a avea exces de încredere. Știu sigur că voi trăi alte câteva nopți mai complicate ca de obicei din cauza lui Cristiano", a declarat căpitanul lui Juventus, într-un interviu din AS. 

"În dublă manșă am scos și Barca"

"Știm că înfruntăm cea mai bună echipă din lume. Are atâta calitate încât un nume sau altul schimbă foarte puțin. Portarul și apărarea adversă au mereu o misiune ingrată. E mai bine că vom juca în dublă manșă, așa am scos Barcelona. Se spune că sunt 50% posibilități să ne calificăm, dar nu-s de acord.

Avem ceva șanse, pentru că suntem ambițioși și cu jucători cu multă istorie în spate. Vom fi un adversar complicat, nu știu dacă e invincibil în 180 de minute, trebuie s-o arătăm. Antrenorul se gândește de mult la acest duel", explică Buffon. 

3dueluri eliminatorii din 3 a câștigat Buffon cu Juventus contra Madridului în Ligă. Are 3 victorii, 2 egaluri și 3 eșecuri, golaveraj 12-10. A pierdut însă finala din 2017

"Avem în față cea mai grea provocare, nu degeaba Real e singura cu două Ligi luate la rând. Sperăm să fim vii până în ultimul minut al returului. Ce s-a schimbat în cele peste 300 de zile trecute de la Cardiff? Atunci aveam 39 de ani, între timp am făcut 40, o mare schimbare psihologică" Gianluigi Buffon, căpitan Juventus

Juventus - Real Madrid se va juca marți, de la ora 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV, TV Telekom Sport 1 și LookTV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  02 Aprilie 2018, 13:19

Cred ca iar ii rupe plasa C.Ronaldo...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează