INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG

Kylian Mbappe pune presiune pe șefii lui PSG înainte de meciul cu Barcelona » Suma COLOSALĂ pe care o cere pentru prelungirea contractului

Kylian Mbappe, PSG // foto: Guliver/gettyimages +24   FOTO
Kylian Mbappe, PSG // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2021 13:45 / Actualizat marti, 09 martie 2021 13:52

Kylian Mbappe (22 de ani), erou în manșa tur a duelului din optimile Ligii Campionilor dintre Barcelona și PSG (scor 1-4), întârzie să ofere un răspuns cu privire la prelungirea contractului cu parizienii.

Starul francez este legat de PSG până în vara lui 2022, iar „roș-albaștrii” nu concep să îl piardă gratis, scenariu care devine din ce în ce mai probabil. PSG i-a propus lui Mbappe prelungirea înțelegerii, dar oferta parizienilor nu se apropie momentan de pretențiile lui Mbappe.

Cât cere Kylian Mbappe pentru a prelungi contractul cu PSG

Potrivit The Athletic, campionul mondial din 2018 cere 700.000 de euro săptămânal pentru a semna prelungirea contractului! Adică în jur de 36 de milioane de euro anual.

La pândă stau mai multe cluburi, precum Real Madrid și Manchester City, dar este dificil de crezut că vreuna dintre echipe i-ar putea satisface pretențiile lui Mbappe.

Pentru PSG și Mbappe urmează returul cu Barcelona din optimile Ligii Campionilor. Francezii pleacă cu un avantaj consistent, după victoria categorică de pe „Camp Nou”, scor 4-1.

115 goluri și 59 de pase decisiveare Mbappe la PSG, în 156 de meciuri

VIDEO. Primele 100 de goluri ale lui Kylian Mbappe la PSG

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Liverpool, puternic afectată înaintea returului cu Leipzig din Ligă: „Suntem echipa extremelor”

Verdict în privința prezenței lui Neymar la returul cu Barcelona din Liga Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
magic4ever
magic4ever  •  10 Martie 2021, 10:49
Postat de enigmaticul pe 09 Martie 2021, 16:18

*** se pricepe la cerut bani(și nu puțini)!! Să stea el liniștit, nu-i va oferi nimeni 36 mil./sezon, mai ales în condițiile astea de pandemie, când toate marile cluburi au negociat reducerea salariilor cu 10-30%. Cu siguranță, nici UCL nu o va câștiga!! Când va avea 1-2 ligi câștigate, va putea emite astfel de pretenții.

Pana la ligile UCL castigate,Mbappe este campion mondial si poate sa ceara suma asta pentru ca sigur o sa plateasca Real Madrid daca nu plateste PSG...si mai sunt City si United care platesc suma asta lunar fara probleme

magic4ever
magic4ever  •  10 Martie 2021, 10:47

Mbappe cere expre o suma asa mare pentru ca nu vrea sa reinoieasca contractul,doar daca ar castiga UCL cu PSG poate sa prelungeasca...in vara 99% ajunge la Real Madrid unde viseaza sa joace de mic...

barabula20
barabula20  •  09 Martie 2021, 22:20

Fraieri sa i dea atatia bani. Cu cateva meleoane il iau pe mbappe de pipera, cu diva botoxata cu tot si le mai raman si bani de seminte

Vezi toate comentariile (6)
Comentează