INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MAN. UNITED - BRAGA, AZI, ORA 21:45, DIGISPORT 3, DOLCESPORT 3 ŞI LIVESCORE PE GSP.RO

L-a executat! » Sir Alex Ferguson l-a scos din lot pe Rio Ferdinand

Cînd un jucător intră în conflict cu Ferguson, cariera sa la Man. United e compromisă // Foto: Reuters
Cînd un jucător intră în conflict cu Ferguson, cariera sa la Man. United e compromisă // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 23 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 23 octombrie 2012 01:22

Alex Ferguson a rezolvat conflictul cu Rio Ferdinand. L-a scos din lotul pentru confruntarea cu Braga. Şi l-a amendat cu 277.000 de euro!

Ieri, la antrenament, Alex Ferguson şi Rio Ferdinand au fost numai un zîmbet. Iar jurnaliştilor, managerul lui Man. United le-a spus că între el şi fundaşul în vîrstă de 34 de ani nu mai există nici un diferend. Faptul că jucătorul trecuse sîmbătă peste capul său, refuzînd să susţină o campanie antirasism, fusese "doar o chestiune de comunicare".

Cu toate astea, Sir Alex l-a lăsat pe Rio în afara lotului cu care va aborda azi întîlnirea de pe Old Trafford cu Braga. Oficial, el şi Evra sînt menajaţi pentru derby-ul cu Chelsea, de duminică. Neoficial, Ferdinand a încasat-o!

Iar tabloidul The Sun a anunţat că apărătorul de culoare ar fi fost amendat cu 277.000 de euro fiindcă s-a împotrivit voinţei managerului. Chiar dacă Ferdinand protesta astfel faţă de măsurile blînde luate de federaţie împotriva lui John Terry (4 etape suspendare, 277.000 de euro amendă), care îi abuzase rasial fratele în octombrie trecut.

"Sînt dezamăgit de Ferdinand. M-a pus într-o postură jenantă şi va da socoteală pentru asta, n-aveţi nici o îndoială" (Alex Ferguson, sîmbătă, după 4-2 cu Stoke City)

"Am făcut pace cu Rio, totul a fost o chestiune de comunicare. Aş vrea totuşi să ţină cont pe viitor că grupul e întotdeauna mai important decît individul" (Alex Ferguson, ieri, după antrenament)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
alexdelarun
alexdelarun  •  15 Ianuarie 2016, 17:27

bravo!

alexdelarun
alexdelarun  •  15 Ianuarie 2016, 17:23

excelent

sslr
sslr  •  23 Octombrie 2012, 09:34

in zirul respectiv se mentioneaza ca ar fi putu fi amendat cu 220k lire, dar fundasul a scapat dupa ce si explicat pozitia. in plus o sa i se prelungeasca cu 1 an contractul, la sf sezonului

Vezi toate comentariile (7)
Comentează