INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AC MILAN - STEAUA 4-0

”L-am liniștit repede cu două alunecări” » Cum a fost pus Hagi la respect în finala CCE 1989 pierdută cu 4-0 de Steaua

Articol de - Publicat luni, 15 octombrie 2018 12:10

Carlo Ancelotti a dezvăluit planul gândit de Milan pentru a-l bloca pe ”Rege”. "Probabil au simţit că  acolo era punctul nostru slab și l-au pus pe Hagi", a spus Sacchi, antrenorul rossonerilor.

Steaua a pierdut în mai 1989 a doua finală disputată în Cupa Campionilor, Milan nelăsându-i nicio șansă (0-4). Pe Camp Nou, rossonerii au defilat (era 3-0 la pauză) și nici măcar Hagi nu a putut face nimic în cele 90 de minute.

La aproape trei decenii de-atunci, Carlo Ancelotti a povestit cum l-a anihilat pe "Rege". "Adevărul este că i-am făcut încă de la început două alunecări şi s-a liniștit repede", a dezvăluit fostul mijlocaș milanist.

S-a amuzat și Pep

Arigo Sacchi, antrenorul marii trupe a "Diavolului" l-a completat amuzat, la Festivalul Sportului de la Trieste, la discuția la care a asistat și Pep Guardiola: "Carletto juca pe stânga, iar ei l-au pus pe partea lui pe Hagi. Au simţit probabil că acolo era punctul nostru slab". Ancelotti îi avea alături în linia mediană pe Colombo, Rijkaard și Donadoni, iar trofeul a fost decis de "dublele" lui Gullit și Van Basten.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
para.para
para.para  •  15 Octombrie 2018, 23:18

Cand esti hartie gigista trebuie sa te respecti sa sa delirezi gigisme zilnic: "mijlocaș milanist". U.e milanistilor, gigisti.

cneius
cneius  •  15 Octombrie 2018, 15:14

Bravo Stelei !!! In ciuda infringerii, a fost a doua finala de CCE pentru ea !!! Imi aduc aminte ca la prezentarea video de dinaintea meciului, apareau din coltul ecranului cupele cistigate inaintea acelei finale si, spre cinstea ei, Steaua avea si ea una !!! Am fost mindru pentru asta !!! Ce vremuri frumoase !!!

badeadorian
badeadorian  •  15 Octombrie 2018, 15:07
Postat de arsenie.bk pe 15 Octombrie 2018, 14:47

20 de ani mai tarziu, cel zis Corsicanu venea sa-i pupe mana lui Van Basten intr-o conferinta de presa la Bucuresti, multumindu-i astfel pentru victoria Milanului cu 4-0 in fata marii campioane Steaua Bucuresti..! Se uita atunci Van Basten ca la urs, credea ca indianul vrea sa-i fure ceasul..!

Agiti apele aiurea . Pe fond era alta discutie . Si era problema aluia ce voia sa pupe si de ce !. Tu daca vrei sa pupi zilnic poala lui Arsenie , remarca cineva asta ? . Pana una , alta ...chiar nu realizezi ca nick-ul si fotografia tarata pe un site de can-can aduce a blasfemie ?? . Nu ai simtul realitatii si asta este o remarca facuta sa indrepti asta . Daca poti. Si sincer iti doresc , multa sanatate !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează