INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - LUDOGOREȚ 6-0

L-au făcut sanie! Moți a fost culcat din fentă de Sanchez: ”Dacă englezii voiau, ne dădeau 15!"

Moți, dreapta, încearcă să blocheze șutul lui Ozil. Inutil
Moți, dreapta, încearcă să blocheze șutul lui Ozil. Inutil

Articol de - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 00:00

Moți a fost culcat din fentă de Sanchez, la 1-0, și a făcut figurație la două dintre reușitele lui Ozil.

Ludogoreț a fost carne de tun pentru Arsenal miercuri seară: 0-6. Iar Cosmin Moți și colegii săi din apărare, simpli spectatori la perlele lui Alexis Sanchez, Walcott, Oxlade și Mesut Ozil.

Pe Alexis și pe Ozil, în special, ex-dinamovistul nu-i va uita prea curând. Și unul, și altul l-au transformat într-o veritabilă sanie!

Pierdut pe drum

La primul gol al serii, atacantul chilian l-a culcat pe Moți din fentă, înainte de a expedia balonul în plasă cu un lob de la 12 metri. Nici pentru Ozil, fundașul lui Ludogoreț n-a avut soluție.

În minutul 56, neamțul a plecat de lângă el și l-a pierdut apoi pe drum înainte de expedia balonul în plasă: 4-0.

Tacklingul lui Moți a fost tardiv. Și-a mai fost golul 6, la care românul, departe de Ozil, n-a putut decât să privească la reluarea acestuia.

Fără ajutor

Greșeli pentru care nici colegii, nici antrenorul Dermengiev nu l-au pus la zid. Portarul Stoianov le-a găsit o vină mai degrabă celor din avanposturi, printre care și Claudiu Keșeru, intrat în minutul 68: "S-a ajuns aici pentru că unii dintre jucătorii noștri n-au venit în ajutorul apărării. Dacă englezii voiau, ne dădeau 15!".

4e nota primită de Moți în Gazzetta dello Sport. Daily Mail i-a dat 6

0-6e cel mai sever eșec suferit de Ludogoreț în Europa. Și cea mai mare diferență la care a pierdut vreodată o echipă bulgară

3goluri i-a marcat Mesut Ozil lui Ludogoreț. Primul hat-trick al neamțului în Ligă   

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează