INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - CHELSEA, 19 MAI, 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ladislau Boloni decriptează finala Champions League: ”Ţin cu Chelsea, dar nemţii sînt tari”

Articol de - Publicat vineri, 27 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 aprilie 2012 23:27

Antrenorul român de la PAOK Salonic susţine că, pe 19 mai, la Munchen, va fi suporterul londonezilor, pentru că poarta acestora este apărată de fostul său elev de la Rennes, Petr Cech


- Domnule Boloni, ce părere aveţi de eliminările surprinzătoare ale Barcelonei şi Realului?
- Sigur, exista tendinţa, în special din partea voastră, a jurnaliştilor, să spuneţi că unii sînt mari favoriţi, imbatabili, «cei mai cei», dar s-a demonstrat încă o dată că în fotbal se poate întîmpla orice. Eu zic că e o greşeală că se caută mereu explicaţii sută la sută în fotbal.

- Totuşi, dumneavoastră vedeţi cu alţi ochi lucrurile.
- Cei care au simţit pe viu, pe teren, inexplicabilul, pot să încerce să înţeleagă anumite lucruri petrecute în timpul unui meci, dar fără a emite explicaţii tranşante. Ce poţi să mai spui după ce conduci cu 2-0, cazul Barcelonei, ai penalty, ratat de Messi, cel mai bun fotbalist al Planetei, şi în final eşti eliminat? Nu trebuie căutate răspunsuri la astfel de întrebări. Totul depinde de momentele psihologice.

"Văd că sînteţi surprinşi că Chelsea joacă finala Ligii Campionilor. E greşit. Chelsea este una dintre cele mai puternice echipe ale Europei în acest moment"
Loţi Boloni, antrenor PAOK Salonic

"Mourinho a fost teatral"
- Real - Bayern?
- Am ţinut cu Real, pentru fostul meu jucător, Ronaldo, dar Madridul a făcut un joc slab după El Clasico, mai puţin norocos. N-a fost suficient doar geniul lui Cristiano, care a marcat două goluri, dar a ratat penalty, cum i s-a mai întîmplat. La 2-0 pentru Real, ascultam specialiştii «fantastici» care explicau supertactica lui Mourinho, pentru ca în final să laude forţa organizatorică a germanilor.

- Ce ziceţi de gestul lui Mourinho, pus în genunchi la penaltyuri?
- Ca de obicei, teatral. Ştia că sînt camerele pe el. Nu mi-a plăcut gestul lui. Cu Jose am relaţii corecte, am şi discutat cu el cînd l-a transferat pe Varane, de la Lens.

"Bayern are o tripletă extraordinară: Robben-Gomez-Ribery. Ei trei sînt atuul nemţilor pentru finala de la Munchen"
Loţi Boloni, antrenor PAOK Salonic

Suspendaţii din finală i-au amintit de Stoica
- Cine cîştigă finala?
- Aş dori Chelsea, pentru Petr Cech, pe care l-am avut la Rennes, şi cu care mai vorbesc din cînd în cînd la telefon. Bayern are însă un avantaj mare că joacă pe teren propriu, dar la acest nivel valorile sînt egale. Vor conta, probabil, şi absenţele jucătorilor suspendaţi. Cînd am văzut că un fotbalist de la Bayern a luat galben şi nu va juca în finală mi-am amintit de Tudorel Stoica, ce a ratat în '86 memorabila finală Barcelona - Steaua pentru cumul de cartonaşe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
omgwtfbbq
omgwtfbbq  •  27 Aprilie 2012, 16:36

Degeaba, Bayern face de toate(ceea ce nu a facut FC Barcelona), suteaza de la distanta, schimba rapid partea si ce facea echipa catalana numai ca putin mai slabuti(nu paseaza ei ca spaniolii, totusi) Au si terenul propriu pe care il cunosc f bine si acest lucru e un avantaj. Cred ca nemtii vor iesi invingatori dupa 90mins;)

steaua.libera
steaua.libera  •  27 Aprilie 2012, 08:49

Respect Loti, antrenor cu COLOANA! Steaua ciobanului se refuza!

imperator
imperator  •  27 Aprilie 2012, 02:31

Avem probleme cu suspendatii , dar , FORTZA BAYERN !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează