INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FARUL - SHERIFF 0-3

Liderii Farului, devastați: „Cel mai slab meci al nostru!”

Farul a fost eliminată în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, eșec 0-3 la Tiraspol, contra lui Sheriff (1-0 în tur). Ionuț Larie și Andrei Artean, cei mai experimentați fotbaliști ai campioanei României, au recunoscut superioritatea adversarilor. +35   FOTO
Farul a fost eliminată în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, eșec 0-3 la Tiraspol, contra lui Sheriff (1-0 în tur). Ionuț Larie și Andrei Artean, cei mai experimentați fotbaliști ai campioanei României, au recunoscut superioritatea adversarilor.

Articol de , - Publicat marti, 18 iulie 2023 23:46 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 23:46

Farul a fost eliminată în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, eșec 0-3 la Tiraspol, contra lui Sheriff (1-0 în tur). Ionuț Larie și Andrei Artean, cei mai experimentați fotbaliști ai campioanei României, au recunoscut superioritatea adversarilor.

  • Reporterul GSP Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda sunt la Tiraspol și transmit toate informațiile care contează după Sheriff - Farul
Gică Hagi, furios după eliminarea din Ligă: „Indisciplină, e inexplicabil! N-am făcut nimic!”
Farul - Sheriff 0-3
Gică Hagi, furios după eliminarea din Ligă: „Indisciplină, e inexplicabil! N-am făcut nimic!”

Artean și Larie recunosc: Sheriff, mai bună decât Farul

„O înfrângere foarte dureroasă, am făcut probabil cel mai slab meci al nostru. Ne pare foarte rău că am pierdut. Așa nu putem juca, un meci prost din toate punctele de vedere, am pierdut și calificarea. 

Nu puteam spera la mai mult, am avut o singură ocazie, prin Mazilu. Mister ne-a transmis că trebuie să marcăm dacă vrem să avem șanse la calificare...”, a spus Andrei Artean după meci. 

„Ofensiv nu am fost așa cum ne-am fi dorit. Cu o ocazie în 90 de minute nu puteam obține nimic, prea puțin. Nu știu dacă a fost presiunea prea mare, dar am stat pe călcâie astăzi.

Trebuie să uităm cât mai repede acest meci, să ridicăm capul, iar în Conference League să ne descurcăm mult mai bine”, a comentat și căpitanul Ionuț Larie la Orange Sport. 

VIDEO. Atmosfera înaintea duelului dintre Sheriff și Farul 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Unul dintre principalele pericole pentru Farul a fost pe lista lui Hagi! „Regele” nu a putut intra în competiție cu magnatul Gușan

Ultimul sezon pentru Mircea Lucescu? Presa din Ucraina îi anunță apropiata retragere

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC  •  19 Iulie 2023, 09:18

Fiind campioni toti o sa va manance pe paine de dimineata , de la micul dejun , toti vor sa va bata si pana se termina meciul doar la voi se gandesc ! Voi mergeti la meci ca mieii la taiere , daca nu vine si de la voi ceva ! UN singur lucru bun ati facut la meci ...dar fara sa il doriti ....ati lasat Moldovenii in Europa !!!

EXTRATERESTRUL_SINGURATIC
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC  •  19 Iulie 2023, 09:14

Trebuie sa va uitati in fiecare zi la meci cum am facut-o noi si sa invatati de acolo---nu erau 3 pase bune ......Nu uitati meciul pentru ca veti face aceleasi greseli !

demostene1
demostene1  •  19 Iulie 2023, 02:39

nu e cel mai slab meci al farului. e diferenta intre o echipa care a tras tare. cand farul juca cu voluntari si mioveni normal ca pareau toti zmei. chiar si cu zcsb, echipa care a luat 10 de la mijlocul clasamentului din danemarca. dar la primele meciuri serioase s-a vazut nivelul slab al ligii 1

Vezi toate comentariile (3)
Comentează