INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FRANȚA

Laszlo Boloni, după ce s-a apropiat cu Metz la un punct de zona promovării: „Ador victoriile în care simt transpirația”

Articol de - Publicat duminica, 14 mai 2023 15:32 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 15:32

În primul său sezon la Metz, Laszlo Boloni luptă pentru ascensiunea în Ligue 1, dar e la un punct în spatele lui Bordeaux și are meciuri mai grele în ultimele trei etape.

Cursa de urmărire a lui Laszlo Boloni continuă. Le Havre, liderul Ligue 2, are cinci puncte avans față de Bordeaux (2) și o restanță de jucat când mai sunt doar trei etape, e aproape promovată. Așa că lupta rămâne pentru poziția secundă, ultima care asigură biletul pentru ascensiunea în elită în acest sezon.

Sub asediu! Fluierat de fanii lui PSG, Lionel Messi e avertizat și de Al-Hilal! Și criticat în Franța: „Mercenar”
PSG
Sub asediu! Fluierat de fanii lui PSG, Lionel Messi e avertizat și de Al-Hilal! Și criticat în Franța: „Mercenar”

Laszlo Boloni, supărat pe arbitri

După runda disputată în acest weekend, în care Bordeaux a remizat în deplasare, 0-0 la Rouen (Alexi Pitu a fost în premieră integralist la girondini), Metz s-a apropiat la un singur punct în urma unui 1-0 dificil contra lui Grenoble.

„Să dai gol, acesta este cel mai greu lucru în fotbal. Cel mai important e că ne-am creat multe ocazii", a declarat Loți, nemulțumit de arbitraj: „Golul nostru din prima repriză a fost valabil...". Traore a deschis scorul încă din minutul 9, reușita sa fiind anulată pentru un ofsaid inexistent. Jallow a înscris golul victoriei imediat după pauză (47).

Ce nu l-a mulțumit pe Loți Boloni

Nu a fost totul așa cum voia tehnicianul. „Ofensiv, am avut o evoluție bună, deși e adevărat că n-am pus punctul pe i. Mulțumit de rezultat, însă nu uit că puteam evita cele două-trei ocazii ale lui Grenoble, că trebuie să știm să ne concretizăm șansele și că anumiți jucători au fost mai puțin prezenți pe teren".

Chiar dacă „nu am fost total satisfăcut", antrenorul le-a spus jurnaliștilor: „Ador acest gen de meci. Să smulg o victorie în care se simte transpirația. Ador acest miros când câștigăm astfel".

Laszlo Boloni l-a citat pe Aime Jacquet

Boloni știe că „succesul cu Grenoble ne obligă să mergem până la capătul posibilităților noastre. Cred că e mai bine să ne ocupăm de noi și nu de rezultatele altora. Încercăm să progresăm, să găsim soluții mai bune în fiecare sector și, pentru a-l cita pe Aime Jacquet, să facem mușchi în joc". Dar Loți mai știe și că „ne așteaptă examene și mai dificile".

În ultimele trei etape, echipa sa înfruntă adversari mai tari decât Bordeaux, toți din prima jumătate a clasamentului, în timp ce contracandidata la promovare joacă împotriva formațiilor aflate în zona retrogradării. Însă nu ar fi exclus ca una dintre acestea să o încurce pe Bordeaux încercând să se salveze. 

Se umple Arena Națională la FCSB - CFR Cluj! S-au vândut toate biletele disponibile + FCSB a suplimentat numărul tichetelor

Real pericol! Echipa lui Carlo Ancelotti riscă să piardă unul dintre cei mai importanți jucători pentru semifinala cu City!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  14 Mai 2023, 23:19

Liga 2 din Franta este cu mult peste tot ce fac "alte valori" la camile.

ali.bec
ali.bec  •  14 Mai 2023, 18:42
Postat de us27steaua pe 14 Mai 2023, 15:58

tot in liga a 2-a loti?tot in liga a 2-a. ha ha ha.

Iata un zecesebist veritabil, plin de “respect” fata de istoria și legendele Stelei.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  14 Mai 2023, 18:15

...de fapt ungurul francez este foarte departe de promovare ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează