INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BARCELONA - ŞAHTIOR DONEŢK, MIERCURI, 21:45, TVR 1

Laudrup îl laudă pe Mircea Lucescu: "Şahtior e din ce în ce mai bună"

Laudrup îl laudă pe Mircea Lucescu pentru nivelul la care a adus-o pe Şahtior
Laudrup îl laudă pe Mircea Lucescu pentru nivelul la care a adus-o pe Şahtior

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2011 09:56

Fost jucător al Barcelonei, acum antrenor la Mallorca, Michael Laudrup a comentat "sfertul" Barcelona - Şahtior pentru postul "Barca TV".

 

Laudrup e încîntat de munca lui Mircea Lucescu la Şahtior. "A pus pe picioare o echipă foarte bună. De la un an la altul mai bună. Nu întîmplător a cîştigat Europa League. Barcelona trebuie să fie foarte atentă", a punctat fostul internaţional danez.

Danezul crede totuşi că Barca e favorită să meargă mai departe în semifinale: "La ora actuală, catalanii dau ora în fotbalul european. Eu văd o semifinală Barcelona - Real Madrid. Pentru fotbal, în general, ar fi un spectacol total".

Michael Laudrup a fost antrenorul lui Cosmin Contra la Getafe în sezonul 2007-2008. În acea perioadă, danezul a salvat echipa de la retrogradare şi a dus-o în "sferturile" Europa League, unde a fost eliminată greu de Bayern, după 1-1 la Munchen şi 3-3 în returul din Spania. Contra a marcat atunci în fiecare dintre manşe cîte un gol.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează