INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  WOLFSBURG - MAN. UNITED 3-2

Legendele lui United fac praf echipa lui Van Gaal: ” E jalnic. Rușinos!”

Brazilianul Naldo, stînga, în alb, înscrie cu capul și pecetluiește soarta lui United // Foto: Reuters
Brazilianul Naldo, stînga, în alb, înscrie cu capul și pecetluiește soarta lui United // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 10 decembrie 2015 00:00

Scholes, Owen și Rio Ferdinand n-au încredere în managerul olandez: ”A cheltuit mult pe jucători mediocri și i-a îndepărtat pe alții mai buni”.

Man. United expediată în Europa League dintr-o grupă cu Wolfsburg, Eindhoven și ȚSKA Moscova. Pentru legendele clubului, Paul Scholes, Michael Owen și Rio Ferdinand, o umilință.

"Și eu am pățit așa ceva. E jalnic. Rușinos. Nici nu-ți vine să ieși din casă", a povestit Rio Ferdinand, 37 de ani, cîștigător al Ligii cu "diavolii", în 2008.

"Nu e o surpriză"

Dar dacă ce a trăit Ferdinand în 2011-2012 a fost un accident, acum pare mai mult decît atît. Paul Scholes, 41 de ani, nu i-ar zice totuși "un dezastru": "Eliminarea nu mi se pare o surpriză. United e o echipă mediocră, și o echipă mediocră nu-ți poate oferi decît evoluții mediocre".

Și-l arată cu degetul pe managerul Van Gaal: "Cred că o formație cu jucătorii îndepărtați de Van Gaal, Di Maria, Falcao și Van Persie, ar cîștiga fără probleme în fața United-ului de azi".

"Nu-i mai dați bani pe mînă!"

Și pentru Michael Owen, 35 de ani, Van Gaal e problema: "Nu știu dacă mai poți avea încredere  să-i dai bani pe mînă. În 18 luni de cînd e la club a cumpărat mulți fotbaliști modești. Nu e posibil să termini cu doar 7, 8 puncte într-o grupă atît de slabă".

"Nu-l recunosc"

Dintre jucători, Van Gaal l-a criticat deschis doar pe Schweinsteiger: "Nu-l recunosc. Nu mai e jucătorul pe care-l știam eu de la Bayern". Contra lui Wolfsburg, Schweini a fost cel mai dispus la efort dintre "diavoli" și 90 la sută din pasele sale au fost OK. Problema: duelurile. Doar 20 la sută cîștigate.

Alarmă falsă

La finalul meciului, pe tabelă a apărut mesajul "Arena nu poate fi părăsită din motive de securitate. Rămîneți la locurile dumneavoastră, păstrați calmul și așteptați instrucțiuni". Teama de un atentat s-a răspîndit imediat, dar pînă la urmă s-a dovedit o alarmă falsă. Era o cutie de carton, goală, uitată în parcarea din zona lojelor.

"Aveți tot dreptul să criticați. Am fost eliminați. Dar eu consider că United arată mai bine decît sezonul trecut"
Louis van Gaal, manager Man. United

27 de minute,per total, a fost calificată United, marți, în "optimi"

350.000.000 €a cheltuit Van Gaal cu transferurile de jucători în 18 luni

3 eliminăridin grupe au suferit "diavolii" în ultimele 19 ediții ale competiției: 2005-2006, 2011-2012 și 2015-2016

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează