INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BARCELONA

Messi, înger și demon în PSG - Barcelona! Eurogol și penalty ratat în prima repriză

În minutul 37 al meciului PSG - Barcelona, la scorul de 1-0 pentru gazde, Leo Messi, starul catalanilor, a reușit un eurogol! +4   FOTO
În minutul 37 al meciului PSG - Barcelona, la scorul de 1-0 pentru gazde, Leo Messi, starul catalanilor, a reușit un eurogol!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2021 22:38 / Actualizat joi, 11 martie 2021 00:03

În minutul 37 al meciului PSG - Barcelona, la scorul de 1-0 pentru gazde, Leo Messi, starul catalanilor, a reușit un eurogol! Până la pauză, argentinianul a ratat și un penalty.

  • PSG s-a calificat în „optimile” Champions League, după 1-1 în manșa retur cu Barcelona (5-2 la general pentru francezi).

Aflat la 25 de metri de poarta adversă, Messi și-a luat inima în dinți și a șutat cu sete. Trasorul violent s-a dus spre vinclul din dreapta al lui Navas. Costaricanul din poarta lui PSG nu a avut ce face!

FOTO. Leo Messi, supergol în PSG - Barcelona!

120 de goluriîn Champions League a bifat Messi

Până la pauză, Messi a ratat și un penalty. Chiar în prelungirile primului act, liderul blaugrana a șutat slab de la punctul cu var, în picioarele lui Navas, care se aruncase în dreapta.

PSG a deschis scorul pe Parc des Princes la jumătatea primului act (30). Lenglet l-a călcat pe Icardi în careu și, chiar dacă „centralul” Anthony Taylor nu a observat „infracțiunea”, VAR-ul a intervenit, iar Mbappe a transformat fără emoții lovitura de pedeapsă.

Urmărește AICI desfășurarea meciului PSG - Barcelona!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează