INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEVERKUSEN - LOKOMOTIV MOSCOVA

LEVERKUSEN - LOKOMOTIV MOSCOVA 1-2 // VIDEO Gafa etapei a avut loc în Germania » Portarul lui Leverkusen a avut un moment de rătăcire

Articol de GSP - Publicat joi, 19 septembrie 2019 00:47

Lokomotiv Moskova a trecut de Bayer Leverkusen, scor 2-1,  în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor. Mijlocașul rus Dmitri Barinov (23 de ani) a marcat după o gafă imensă a portarului finlandez Lukas Hradecky (29 de ani). 

Lokomotiv Moscova părea victimă sigură în grupa D a Ligii Campionilor, unde le are adversare pe Leverkusen, Juventus și Atletico Madrid. Rușii porneau cu a doua șansă și astăzi, în deplasarea din Germania, dar au făcut o primă repriză senzațională. 

Cu nume importante în primul „11”, printre care Howedes, Krychowiak sau Joao Mario, Lokomotiv a deschis scorul în minuutl 16 prin mijlocașul polonez. Howedes a înscris în propria poarta în minutul 25, iar rezultatul final a fost stabilit în urma unei gafe de proporții. 

Bellarabi a trimis o pasă de 30 de metri către propria poartă și l-a pus în dificultate pe portarul Hradecky. Pasa finlandezului dintre buturile lui Bayern a fost completat ratată, iar Dmitri Barinov a îndeplinit o formalitate, trimițând mingea în poarta goală. 

Vezi și: 

DINAMO ZAGREB - ATALANTA // Autobuzele fanilor italieni, ținute pe loc dintr-un motiv unic » Au ratat un moment istoric pentru formația lor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează