INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GALATASARAY - CLUB BRUGGE 1-1

LIGA CAMPIONILOR // Caz rarisim în Galatasaray - Brugge! » Doi jucători belgieni eliminați imediat după egalarea din prelungiri

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 22:09

Galatasaray și Club Brugge au remizat în etapa a 5-a din grupele Ligii Campionilor, scor 1-1, dar pe finalul meciului a avut loc mai rar văzut. 

Primul gol a fost marcat de Buyuk (11), iar Krepin Diatta (20 de ani) a egalat în al doilea minut al prelungirilor. Aripa stângă a oaspeților și-a dat jos tricoul pentru a se bucura și a văzut al doilea cartonaș galben, fiind eliminat!

La momentul euforic a luat parte și fundașul dreapta Clinton Mukoni Mata (27 de ani). Acesta a ales să dea cu piciorul în fanionul de la colțul terenului, pe care l-a și rupt. Arbitrul i-a arătat acestuia cartonașul galben pentru comportament nesportiv. A fost al doilea avertisment al senegalezului, astfel că a fost trimis și el la cabine. 

LIGA CAMPIONILOR // Caz rarisim în Galatasaray - Brugge! » Doi jucători belgieni eliminați imediat după egalarea din prelungiri

Momentul în care Krepin Diatta primește cartonașul roșu // Foto: Reuters

14 milioane de euroe cota de piață a lui Krepin Diatta

Vezi și:

LIGA CAMPIONILOR // VIDEO Autogol caraghios în Rusia, în meciul dintre Lokomotiv Moscova și Leverkusen!

Vezi AICI toate rezultatele serii din Liga Campionilor!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
209755516606440
Dan Man  •  27 Noiembrie 2019, 10:34
Postat de Silviu Margarit pe 27 Noiembrie 2019, 04:02

@dan man Nu meriti majusculele din nume. Esti un ***. Din cauza celor ca tine ne trezim cu meciuri cu portile inchise....De parca n-ar fi albi care iau cartonase rosii in moduri stupide. Le iau pentru ca sunt albi?

Tu nu esti sigur nici de sexualitatea ta mai margareto.

10106001515381893
Silviu Margarit  •  27 Noiembrie 2019, 06:59

Bravo marcello kazan, si pe ce te bazezi cand zici ca e iesita din comun? Ai cumva o statistica care iti confirma teoria? Mai bine te iei de mana cu danut man si dispari. Singurul lucru iesit din comun este xenobofia voastra.

110286907003113
Marcello Kazan  •  27 Noiembrie 2019, 04:13

Bai Mihnea sau cum te chiama, problema este ca aceste *** *** TE PROVOACA DE TE BAGA-N DRACI iar daca spectatorii innebunesc, EI sint cei care platesc, NU *** *** !!!... Aici NU e vorba de cartonasul Rosu pe care-l poate lua oricine... Aici vorbim de O AGRESIVITATE NEAGRA IESITA DIN COMUM MENITA SA INNEBUNEASA TRIBUNELE DE FURIE !!!... Ai inteles mah '*** ???...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close