INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - MONACO

Liga Campionilor, din nou în Italia? » Carlos Tevez vrea tripla: "Putem bate pe oricine!"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2015 00:00

Aproape campioană din nou în Serie A și calificată în finala Cupei Italiei, Juventus visează să ia totul în acest sezon și marele său atu e Tevez.

"Nu e rău să visezi și am făcut un pact cu Allegri. Putem bate pe oricine, am demonstrat-o și la Dortmund, și de ce n-am cîștiga Liga? Am învățat din greșeli și nu ne mai credem dinainte învingători. Acum sîntem mai liniștiți", explică "Apașul" în La Repubblica.

Căpitanul Buffon îl susține: "Nu sînt nemuritor, dar nu vreau să mă retrag pînă nu voi cuceri Liga. Sper să fiu important și la 40 de ani", a declarat portarul de 37 de ani în L'Equipe.

juventus monaco

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează