INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO KIEV - STURM GRAZ 1-0

FOTO Mircea Lucescu, pas uriaș spre play-off-ul UCL » Dinamo Kiev a câștigat turul cu Sturm Graz

Dinamo Kiev a câștigat cu Sturm Graz, scpr 1-0
Foto: Imago +5   FOTO
Dinamo Kiev a câștigat cu Sturm Graz, scpr 1-0 Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2022 22:52 / Actualizat miercuri, 03 august 2022 22:53

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, s-a impus în manșa tur a turului 3 preliminar UCL împotriva celor de la Sturm Graz, scor 1-0.

  • Dacă trece de austrieci, Dinamo Kiev va întâlni în play-off învingătoarea dublei Benfica - Midtjylland, 4-1 în prima manșă.

La Lodz, în Polonia, Dinamo Kiev a jucat prima manșă a turului 3 preliminar al UCL împotriva austriecilor de la Sturm Graz. Formația antrenată de Mircea Lucescu a fost cea care a dominat startul partidei și a reușit să deschidă scorul în minutul 28 prin Karavaev

Extrema dreapta ucraineană a preluat excelent centrarea lui Dubinchak la 16 metri de poarta adversă și a reluat imparabil. Oaspeții au echilibrat apoi jocul, însă fără a-și crea mari ocazii de gol. Repriza secundă nu a mai adus niciun gol, iar Dinamo Kiev câștigă prima manșă și devine favortă la calificarea în play-off.

+1 FOTO

Dinamo Kiev - Sturm Graz 1-0

  • min 28: GOL Dinamo Kiev! Dubinchak centrează la marginea careului, Karavaev preia superb și înscrie cu un șut puternic, bine plasat.

Dinamo Kiev - Sturm Graz, echipe de start: 

Dinamo Kiev: Bushchan - Kedziora, Zabarnyi, Popov, Dubinchak - Sydorchuk, Shaparenko, Shepelev - Tsygankov, Besedin, Buyalskyi
Rezerve: Boyko, Neshcheret, Andriyevski, Bol, Garmash, Karavaev, Kravchenko, Syrota, Tymchyk, Vanat, Vivcharenko, Yatsyk
Antrenor: Mircea Lucescu

Sturm Graz: Siebenhandl - Gazibegovic, Affeengruber, Wuthrich, Dante - Hierlander, Gorenc Stankovic, Prass, Horvat - Hojlund, Sarkaria
Rezerve: Giuliani, Schutzenauer, Borkovic, Demaku, Fuseini, Ingolitsch, Kronberger, Lang, Ljubic, Oroz, Schnegg, Wels
Antrenor: Christian Ilzer

Meciul nu va fi ușor pentru noi. Întreaga echipă înțelege ce înseamnă acest joc pentru țară, pentru popularitatea lor. După cum puteți vedea, toate echipele care participă în cupele europene sunt bine pregătite. Este o mare motivație pentru fiecare jucător. Sturm a jucat deja două meciuri în campionatul intern, așa că simt ritmul, este în avantajul lor. Sunt o echipă bună, disciplinată, jucătorii lor știu ce să facă pe teren.

- Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev

Citește alte știri din fotbalul internațional: 

Sepsi, amendată pentru rasism de UEFA » Ce sumă trebuie să plătească
SEPSI
Sepsi, amendată pentru rasism de UEFA » Ce sumă trebuie să plătească
Semnal de alarmă tras înainte de Dunajska Streda - FCSB: „Ar fi un risc prea mare”
DUNAJSKA STREDA - FCSB
Semnal de alarmă tras înainte de Dunajska Streda - FCSB: „Ar fi un risc prea mare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
raul1985
raul1985  •  04 August 2022, 00:38

Asta trebuia sa fie capul de afis al ziarului. L-ati tot blamat ca sta pt bani la Kiev. Uitati ce rezultate are inca cu o echipa decimata si demoralizata. Daca vroia bani si concediu se autopropunea la Galata, Fener sau Besiktas si garantat patronii de acolo dadeau afara antrenorii doar doar sa-l aduca. Pe omuletzul asta scrie mare pe partea de Est: " Trofee si jucatori tineri promovati si vanduti pe bani multi in Vest".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează