LIGA CAMPIONILOR    •   LIGA CAMPIONILOR

LIGA CAMPIONILOR. FOTO PAOK Salonic riscă sancțiuni dure! Ce mesaj au afișat ultrașii lui PAOK în meciul cu rușii de la Spartak

Miercuri, 08 August

PAOK Salonic și Spartak Moscova se înfruntă în turul III preliminar al Ligii Campionilor. Fanii greci au afișat un mesaj imens la tribuna a II-a: "Macedonia este una singura și este aici!".Orașul Salonic este capitala provinciei grecești Macedonia. Lupta pentru schimbarea numelui țării omonime pare să aibă în sfârșit sorți de izbândă. Guvernul grec a ajuns în ultimele săptămâni la un acord cu guvernul macedonean, iar Macedonia își va schimba numele în "Republica Macedonia de Nord" pentru a evita confuziile. 

dkf898bxoaa5jrb

Mesajul afișat de ultrașii lui PAOK va atrage mai mult ca sigur sancțiuni dure din partea UEFA. Oficialii forului european nu tolerează imixtiunile politice pe stadioane.

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

miki123  •  09 August 2018, 09:30

Au dreptate grecii! Asa zisa Macedonia, ruptă din fosta iugoslavie, nu are nimic de-a face cu provincia Macedonia din Grecia! In actuala și falsă Macedonia trăiesc bulgari, albanezi(din ce in ce mai mulți) și aromâni!?! Felicitări pentru Răzvan Lucescu, un antrenor care reprezintă România excelent!

Marcello Kazan  •  09 August 2018, 04:49

Suporterii Greci au afisat un mesaj ABSOLUT conform cu Realitatea Istorica!!!... Deci care e motivul pentru care Paok poate fi sanctionat???... Este clar ca in ultimul timp NU MAI AI VOIE SA DESCHIZI GURA fie ca ai dreptate sau nu... Numai niste ANIMALE pot avea tupeul sa dea amenzi pentru asa ceva...

Ovidiu Alboiu  •  08 August 2018, 22:38

Macedonia e doar una si este in Grecia....ceilalti sunt bulgari.....

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase