INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CORONAVIRUS

Meci din preliminariile Ligii Campionilor, amânat după apariția COVID-19 » 18 fotbaliști, în carantină

18 fotbaliști de la Slovan Bratislava au intrat în carantină // foto: Facebook @ SK Slovan Bratislava
18 fotbaliști de la Slovan Bratislava au intrat în carantină // foto: Facebook @ SK Slovan Bratislava

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2020 18:58 / Actualizat miercuri, 19 august 2020 19:02

Meciul dintre Klaksvik (Insulele Feroe) și Slovan Bratislava (Slovacia) din preliminariile Ligii Campionilor a fost amânat după ce fizioterapeutul echipei oaspete a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Preliminariile Ligii Campionilor, liveSCORE » A început primul meci! Care este programul zilei

Fotbaliștii din lotul lui Slovan au fost testați pentru coronavirus atât duminică, cât și luni, după sosirea în Insulele Feroe, iar rezultatele au fost negative. Totuși, meciul a fost amânat și va fi disputat vineri, 21 august! Echipa slovacă va miza pe fotbaliștii din prima echipă care nu fuseseră introduși în lot, precum și pe juniori.

„Vrem să le mulțumim celor de la UEFA pentru că făcut tot posibilul ca meciul să aibă loc. Este o situație extrem de ciudată, deoarece conform protocolului UEFA putem juca, însă instituțiile locale fac tot ce le stă în putință pentru ca meciul să nu aibă loc. Suntem fericiți că vom avea o șansă vineri și ne vom lupta să avansăm în următoarea rundă.

Am luat măsurile necesare astfel încât cel puțin 13 jucători testați negativi să fie disponibili pentru meciul de vineri, conform protocolului UEFA. Asta înseamnă că fotbaliștii din prima echipă care nu au fost inițial introduși în lot vor veni din Bratislava, acestora urmând să li se alăture jucători din echipa de tineret. Bineînțeles, toți vor fi testați”, a transmis Ivan Kmotrik Jr, directorul sportiv al clubului, pentru site-ul oficial.

Mai multe știri din Liga Campionilor:

Floriana FC - CFR Cluj, din preliminariile Champions League, va fi transmis și în România!

Performanța incredibilă a lui Neymar în Liga Campionilor: brazilianul e unic!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează