INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TURUL II PRELIMINAR

LIGA CAMPIONILOR // VIDEO Celtic, adversara CFR-ului, e deja calificată în turul III » Fostul dinamovist Elhamed a avut o prezentare demnă de Ronaldo și Neymar

FOTO: Reuters +10   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iulie 2019 00:20

Celtic Glasgow a trecut de Kalju, campioana Estoniei, scor 5-0, și așteaptă deznodământul „dublei” dintre CFR Cluj și Maccabi Tel Aviv pentru a-și afla adversara.

Campioana României va avea o misiune dificilă dacă trece de Maccabi. În turul III preliminar o va aștepta Celtic Glasgow. Campioana Scoției a oferit scorul serii în Europa, 5-0, în fața unui Celtic Park plin, și e ca și calificată în runda următoare.

Deschiderea scorului a venit în minutul 30. Fundașul norvegian Kristoffer Ajer a reluat cu capul sub bara transversală. Ryan Christie a dublat diferența dintr-un penalty în minutul 44, iar Leigh Griffiths a reușit golul partidei în prelungirile primei părți, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri.

Christie a bifat „dubla” cu un șut la colțul lung în minutul 65, în timp ce Callum McGregor a stabilit rezultatul final în minutul 77, cu o execuție la firul ierbii.

Elhamed, primire de gală pe Celtic Park

Hatem Abd Elhamed (28 de ani), fostul fundaș al lui Dinamo, a fost adus de scoțieni de la Hapoel Be'er Sheva în schimbul sumei de 1,8 milioane de euro. Fotbalistul israelian a fost prezentat oficial înaintea victoriei cu Kalju, în fața a peste 30.000 de spectatori.

 

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV 1-0 // Iuliu Mureșan laudă echipa creată de Dan Petrescu: „Nu vor avea probleme nici anul ăsta la titlu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
cri5ti
cri5ti  •  25 Iulie 2019, 09:06
Postat de faliment_fc_fcsb pe 25 Iulie 2019, 07:14

De la niște gigisti nu poți avea pretenții.

nu mai întra pe aici... treci pe talpanistii de la Prosti sport.. jet!!

mariuss72
mariuss72  •  25 Iulie 2019, 08:12

"Hatem Abd Elhamed (28 de ani), fostul fundaș al lui Dinamo"...mai bine scrieti ca a fost antrenor cu portarii...vai de capul vostru de spiristi.

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  25 Iulie 2019, 07:14
Postat de mario_rdfe pe 25 Iulie 2019, 00:47

Aici celtic e deja calificata, nu mai exisat meciul retur...pe alt articol lucian goian este de fapt dorin goian,pe un altul aveti o stire de senzatie, "antrenorul lui maccabi crede ca se poate califica " ..noi am crezut ca se considera eliminat..iar el hamed a fost prezentat ca neymar si ronaldo, desi prezentarea a fost facuta la meci, fara a fi ceva organizat special ptr el. Si toate acestea in doar 15 minute ! Puteti si mai mult ?

De la niște gigisti nu poți avea pretenții.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează