INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AC MILAN

Ibrahimovic s-a „rupt” din nou! Ratează un supermeci

Zlatan Ibrahimovic, atacantul lui AC Milan, nu va fi disponibil pentru meciul cu Liverpool din prima etapă a grupelor Champions League.
Zlatan Ibrahimovic, atacantul lui AC Milan, nu va fi disponibil pentru meciul cu Liverpool din prima etapă a grupelor Champions League.

Articol de GSP - Publicat marti, 14 septembrie 2021 18:56 / Actualizat marti, 14 septembrie 2021 19:21

Zlatan Ibrahimovic, atacantul lui AC Milan, nu va fi disponibil pentru meciul cu Liverpool din prima etapă a grupelor Champions League.

  • Liverpool - AC Milan, duel din grupa B, se dispută miercuri, de la ora 22:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi 3, Telekom 2 și Look+.

Motivul? Suedezul are din nou probleme fizice, de această dată la tendonul lui Ahile, informează jurnalistul italian Fabrizio Romano pe Twitter.

Zlatan Ibrahimovic a revenit cu gol la AC Milan

La aproape 40 de ani, pe care îi va împlini pe 3 octombrie, Zlatan Ibrahimovic nu încetează să uimească prin ceea ce face pe teren.

Atacantul suedez a revenit duminică seară la Milan după noua operație la genunchi și nu a avut nevoie decât de șapte minute pentru a îi desprinde pe rossoneri pe tabelă în meciul cu Lazio (2-0). A împins în plasă mingea pasată în fața porții goale de Rebici. Nici n-a mai așteptat să se lege la șireturi pentru a sprinta către gol în minutul 67 învingându-l pe Reina.

„Ibrahimovic nu îmbătrânește”

La 175 de zile de la ultima sa reușită, pe 21 martie la un 2-1 cu Fiorentina, Ibra a trecut peste încă o operație la genunchi, care i-a lăsat alte cicatrici, și a îmbrăcat haina samuraiului fără vârstă, cu o nouă coadă special etalată pe San Siro.

Trei luni a așteptat pentru a se recupera Zlatan și acum l-a uimit din nou pe Stefano Pioli. „Nu îmbătrânește niciodată, secretul este că își găsește mereul focul din interior pentru a se remarca”, a explicat antrenorul rossonerilor.

„Un nou look și atâta voință pentru a-și recupera Milanul său, de a-și face simțită vocea de lider în teren și de a-și incita colegii ca și cum ar fi primul dintre suporteri. Nimic nu s-a schimbat, suedezul a rămas indestructibil”, a comentat Sportmediaset.

Top 3 goluri reușite de Ibrahimovic în La Liga:

Citește mai multe știri de actualitate:

Azi începe un nou sezon de Liga Campionilor » Cine sunt marile favorite la câștigarea trofeului

Fotbalistul care l-a înfruntat pe Sebastian Colțescu s-a retras la 36 de ani

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10156568321649937
Marius Caseanu  •  15 Septembrie 2021, 00:56

"Ibra nu imbatraneste", ha, ha... ce tampenie. Bineinteles ca imbatraneste. De aia se accidenteaza non-stop. E greu de acceptat din partea lui, care se antreneaza din greu, care-si polizeaza tehnica, etc, dar corpul tot de 40 de ani este si nu ai ce-i face. Pacat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează