INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 (4-3 LA GENERAL)

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 (0-3 în tur) // Ernesto Valverde nu știe ce l-a lovit! Cum a răspuns când a fost întrebat despre cel de-al 4-lea gol al englezilor

Ernesto Valverde // FOTO: Guliver/GettyImages
Ernesto Valverde // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 mai 2019 09:10

Barcelona a fost eliminată din semifinalele Champions League, după ce a pierdut cu 4-0 pe „Anfield Road” cu Liverpool. În tur, catalanii câștigaseră cu 3-0.

După meci, antrenorul Barcelonei, Ernesto Valverde, a vorbit despre înfrângere și despre ce s-a întâmplat cu echipa catalană.

„Când se întâmpla asta, nu există scuze. Încă nu am avut timp să ne gândim la multe. Suntem în situația asta, iar antrenorul trebuie să își asume responsabilitatea. A fost primul eșec din Champions League și suntem în afara Ligii.

Cel mai dureros este să se întâmple iar. Am pățit-o anul trecut (n.r. cu Roma). Nu ne așteptam. Am fost foarte concentrați, dar am căzut din nou. Cei de la Liverpool au început meciul cu multă agresivitate, dar ne așteptam la asta. După primul gol, am liniștit jocul și am avut ocazii. Dar nu le-am transformat. Știam că dacă un gol eram ca și calificați.

Nu știu cum au marcat al 4-lea gol, ne-au surprins. Nu știu ce s-a întâmplat. Presupun că au executat rapid cornerul și nu ne-au lăsat timp să ne așezăm.

Ei au început bine și după pauză, au fost agresivi. Când pierzi cu 4-0 nu trebuie să cauți scuze. Acum vom trăi niște zile oribile, va trebui să suportăm consecințele. Mai avem un trofeu pentru care trebuie să luptăm, Cupa Regelui”, a declarat Ernesto Valverde, potrivit Mundo Deportivo.

Citește și

#ValverdeOut » După dezastrul de pe Anfield, suporterii Barcelonei îi cer demisia antrenorului 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
gabriel63
gabriel63  •  08 Mai 2019, 16:32

Domnu' Valverde , incercati anul viitor o petitie la UEFA sa nu mai jucati pe 7 mai ca ,vedeti si Dumneavoastra , aveti niste probleme . Incercati 6 mai , incercati 8 mai dar evitati , pentru Dumnezeu fatidica zi de 7 mai.

860474370654943
Luter King  •  08 Mai 2019, 15:17

cand ai in teren doua *** stiti voi la cine ma refer ,cum *** sa faci diferenta ? aseara doar 2 fotbalisti a avut in teren catalani restul au jucat sigur ca si anul trecut cu roma in asia la pariuri prin interpusi ,dormeau si dormeau etc .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  08 Mai 2019, 13:07
Postat de Stoica Relu pe 08 Mai 2019, 10:08

Asa e cand ratezi fata in fata cu portarulIn tur au fost 3 ratari mari din care doua monumentale,iar in retur doua.Barcelona si a facut o cu mana ei.Asta insemna lipsa de concentrare.Cuthinio in loc sa traga la poarta fiind doar cu portarul in fata,paseaza lui Messi si acesta e luat prin surprindere ...Nu cred ca pariurile sunt de vina...putea pierde cu 2-0,3-1,etc,dar nu si calificarea.Barcelona a primit cea cautat.Punct!

Allison este cel mai bun portar din lume alaturi de Oblak, el a fost decis pentru englezi alaturi de Origi si Wijnaldum

Vezi toate comentariile (22)
Comentează