INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 (0-3 ÎN TUR)

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 (0-3 în tur) // VIDEO + FOTO Schema de geniu a lui Klopp a decis semifinala! Jucătorii Barcelonei nu au înțeles absolut nimic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 mai 2019 00:14

Liverpool a câștigat returul semifinalei Ligii Campionilor cu Barcelona, scor 4-0 (0-3 în tur), și s-a calificat în a doua finală consecutivă. Ultima reușită a venit după o schemă de geniu a elevilor lui Jurgen Klopp. 

Barcelona a părut defazată pe Anfield Road. Grăitor este modul în care au tratat cornerul în urma căruia a ieșit golul de 4-0. Schema „cormoranilor” a fost una de geniu. Alexander-Arnold s-a prefăcut că îl lasă pe elvețianul Shaqiri să execute. S-a întors brusc și a centrat la semiînălțime, prin spatele unei apărări visătoare, fără niciun fel de reacție. 

Belgianul Origi a marcat un gol facil, fără marcaj, din interiorul careului. Era doar al doilea gol din carieră în Ligă. Primul fusese marcat tot astăzi. 

Catalanii au cerut în zadar ajutorul turcului Cuneyt Cakir. Golul a fost perfect valabil.

„Incredibil! Nici în Liga a treia nu se întamplă așa ceva!”Ilie Dumitrescu, analist TV Digi Sport

Vezi și: 

VIDEO și FOTO Miracolul s-a produs! Jurgen Klopp e în a doua finală consecutivă de Ligă după o seară ISTORICĂ » Barcelona lui Messi, inexistentă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
enigmaticul
enigmaticul  •  08 Mai 2019, 15:43

Măi dar ce schemă de geniu, nici nu s-a mai văzut în lumea fotbalui o simulare de asta. Dacă asta mai e schema de geniu, înseamnă că eu nu am mai vazut fotbal până acuma.

439542782916624
Ervin Elias  •  08 Mai 2019, 14:47

NU,GOLUL 4 A FOST O ȘMECHERIE....s-a făcut că trage cornerul apoi a lăsat, chipurile,elvețianului ,dar s-a răzgândit că a văzut că încă nu sunt pregătiți spaniolii și repede a centrat ....dar nu trebuia să audă fluierul și să ridice mâna că trage.....cum fac toți???

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  08 Mai 2019, 09:48

Chiar nu v-ati saturat de echipele spaniole in finalele europene?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează