INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - BARCELONA 4-0

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 (0-3 în tur) // VIDEO Luis Suarez, ironizat de omul pe care l-a scos din joc: „Cine merge în finală?”

Andy Robertson +2   FOTO
Andy Robertson

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 mai 2019 11:11

Liverpool a câștigat returul semifinalei UEFA Champions League cu Barcelona, scor 4-0 (0-3 în tur), și s-a calificat în a doua finală consecutivă.

Andy Robertson, fundașul stânga scoțian de la Liverpool, a avut o seară grea, fiind înlocuit în minutul 45, după ce a fost accidentat de Luis Suarez.

În prima repriză, atacantul uruguayan l-a lovit cu piciorul, iar Robertson, 25 de ani, nu a putut reveni pe teren după pauză. În locul lui Robertson a intrat mijlocașul olandez Georginio Wijnaldum, care a marcat două goluri.

luis suarez

luis suarez2 

L-a ironizat după meci 

După meci, Andy Robertson a fost intrebat despre conflictul cu Luis Suarez și s-a amuzat pe seama atacantului.

Cine merge în finală? Noi! Asta e tot ce contează. Nu îmi pasă. Această echipă este incredibilă. Am spus-o de mai multe ori. Dumnezeule, ce echipă! Am crezut în calificare. Am crezut că dacă începem bine putem să ne calificăm”, a declarat Andy Robertson imediat după meci.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
darth_2345
darth_2345  •  08 Mai 2019, 14:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

enigmaticul
enigmaticul  •  08 Mai 2019, 13:31

În orice caz, *** de la Liverpool nu vor câștiga nici campionatul și nici Liga. Pentru ei fotbalul nu este un sport ci mai degrabă, o afacere. Jucau mai mult cu pumnii, neputându-se vorbi aici despre un sport . Totodată, în niciun caz, nu aceasta este valoarea Barcelonei și sunt surprins ca nu au învățat din ”lecția Roma”. Concluzia mea: 1. Barcelona are nevoie de un antrenor adevărat, nu un tata care își periază copii, are nevoie de un gladiator care are lecția făcută când intră în ring. De la Guardiola, nu a mai avut antrenor. 2. - Nu s-a lucrat deloc la psihicul jucătorilor, înaintea acestui meci și din căte îmi dau seama, ei nici acum nu realizează ce a fost cu ei, 3.- Jucătorii au o pregătire fizică precară, s-a văzut asta și în alte meciuri în duelurile unul/unul. Antrenorul a făcut o mare prostie menajând o mare parte din jucători în ultima etapă din La Liga, astfel i-a scos din ritm. Aceasta cred că a fost cea mai mare greseală a antrenorului. Oricum, acest antrenor nu se pliază deloc pe stilul Barcelonei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  08 Mai 2019, 13:07

Ce fatza de smecheras are Robo,dar ce fotbalist formidabil este!Olimpicul clasei la fizica,e clar!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează