INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 (0-3 ÎN TUR)

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 // FOTO Presa din Spania, nemiloasă după ce Barcelona a fost umilită de Liverpool: „Cei mai ridicoli din istorie! Barcelona a scris cea mai neagră pagină!”

Barcelona - Liverpool // FOTO: Guliver/Getty Images
Barcelona - Liverpool // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2019 12:00

Barcelona n-a învăţat nimic din păţania cu AS Roma din sezonul trecut (0-3 în retur, după 4-1 în tur). Ernesto Valverde a reacționat la fel de târziu şi prost în faţa dezastrului în meciul cu Liverpool, 0-4. Al patrulea gol primit, suprarealist, descalifică total trupa unui Leo Messi atât de superficial.

Barcelona rămăsese singura neînvinsă dintre semifinalistele Ligii, dar când s-a prăbuşit prima oară a făcut-o cu zgomot, letal, amintind de păţania de la Roma din ediţia trecută.

Cei mai ridicoli din istorie. Barca a scris cea mai neagră pagină, fiind eliminată impardonabil din Ligă pe Anfield. Iar n-a ştiut să gestioneze avantajul de trei goluri din tur. Champions este o pălărie prea mare pentru Valverde”, a titrat Sport pe coperta de doliu.

„Momentul de geniu”

„Cel mai dureros este că se întâmple iar. Am pățit-o anul trecut. Nu ne așteptam. Am fost foarte concentrați, dar am căzut din nou. Când pierzi cu 4-0 nu trebuie să cauți scuze. Acum vom trăi niște zile oribile, va trebui să suportăm consecințele şi antrenorul trebuie să își asume responsabilitatea”, a admis Valverde.

Nici el n-a înţeles nimic la schema suprarealistă de curtea şcolii ce descalifică total trupa unui Messi atât de superficial: „Nu știu cum au marcat al patrulea gol, ne-au surprins. Nu știu ce s-a întâmplat, dar presupun c-au executat rapid cornerul și nu ne-au lăsat timp să ne așezăm”.

L-a ajutat Alexander-Arnold: „A fost instinctul, doar mi-am încercat şansa”. „Momentul de geniu, de pură inteligenţă şi viziune”, cum l-a numit Daily Mail, i-a oferit lui Origi mingea de aur a calificării într-un careu în care toţi catalanii dormeau, mai puţin Ter Stegen şi Pique. 

„Cu 3-0 în tur, cu vedetele adversarului accidentate, cu titlul câştigat, cu Roma încă în memorie, cu finala pe Wanda, cu Madridul la pământ şi cu cel mai bun jucător al lumii... Dezastru istoric. Şi nota 10 Liverpool”
Marca, ziar spaniol

3 înfrângericu 0-4 are Barca în Ligă în ultimii şase ani: cu Bayern (aprilie 2013), PSG (februarie 2017) şi Liverpool. În toate n-a lipsit Messi. În ultimele 7 deplasări în eliminatorii, are 4 eşecuri, golaveraj 2-15

9 semifinalede Ligă/CCE din cele 16 (5 în ultimii 11 ani) în care s-a calificat au fost pierdute de Barcelona

Vezi și: FOTO Un parior român și-a luat „țeapa” vieții » A pariat o sumă imensă pe Barcelona, dar s-a ales cu o adevărată „gaură” în buget

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
10154099813529868
Cami Nebi  •  08 Mai 2019, 14:01

Fara Coutinho,Liverpool este la a doua finala de Champions League consecutiva!Nu pare o pierdere prea mare pentru Liverpool!La ora asta,probabil ca sefii de la Barcelona cauta antrenor,Valverde va incheia sezonul pe banca,dar atat.D.Nebi.

10212895587488631
Florin Trupina  •  08 Mai 2019, 13:52

Cel mai bun moment pentru victoras iacob sa antreneze barce lona

heisenberg_75
heisenberg_75  •  08 Mai 2019, 13:15
Postat de jeff_bridges pe 08 Mai 2019, 13:00

7 mai.

Au menționat aseara data de 7 mai. Finala cu Steaua. Dupa ce Messi pleaca o sa fie prăpăd. Barto a cheltuit 280 M pe doi jucatori si Messi inca nu a plecat ! Trebuie sa amaneteze clubul curând

Vezi toate comentariile (5)
Comentează