INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - BARCELONA

LIVERPOOL - BARCELONA // FOTO Cea mai controversată fază din Liverpool - Barcelona » „Cormoranii” au cerut penalty la duelul dintre Mane și Sergi Roberto

FOTO: Captură @Twitter +4   FOTO
FOTO: Captură @Twitter

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 22:21

Liverpool și Barcelona joacă acum returul semifinalei Ligii Campionilor. „Cormoranii” au început vijelios partida, încercând să recupereze deficitul de trei goluri din tur.

Liverpool - Barcelona e liveTEXT AICI

Liverpool a deschis scorul în minutul 7, prin belgianul Divock Origi. Elevii lui Jurgen Klopp au continuat să preseze, iar în minutul 10 au cerut penalty la contactul dintre Sadio Mane și Sergi Roberto.

Africanul lui Liverpool a câștigat prim-planul și s-a prăbușit în momentul în care a simțit atingerea fundașului catalan. Reluările au arătat cum Sergi Roberto îl lovește în gamba stângă pe Mane.

Arbitrul înfruntării, turcul Cuneyt Cakir, a lăsat jocul să continue, fără să ceară intervenția VAR.

d5 kctcw4aav q1 +5 FOTO

Vezi și: 

Manchester City face primul transfer! Guardiola dă 55 de milioane de euro pentru Bruno Fernandes

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  07 Mai 2019, 22:44

Arbitraj tipic VARza arbitrii ii tin in brate

221076718695786
Dominic Bean  •  07 Mai 2019, 22:35

*** de arbitru Acelasi *** care nu a dat penalty romei in ultimul minut cu porto. Le a mancat calificarea. Un ***. Nu inteleg cum il mai deleaga

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează