INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - BAYERN MUNCHEN

LIVERPOOL - BAYERN MUNCHEN // Două staruri ale lui Klopp au absentat de la antrenamentul oficial! Șanse minime să joace în șocul din „optimile” Ligii Campionilor

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 18:57

Liverpool și Bayern Munchen se înfruntă în șocul optimilor de finală din Liga Campionilor. „Cormoranii” au emoții după ce Roberto Firmino și Dejan Lovren nu au participat la antrenamentul oficial dinaintea partidei. 

  • Liverpool - Bayern Munchen e marți, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

Vârful brazilian în vârstă de 27 de ani a contractat un virus care l-a împiedicat să fie prezent la antrenament oficial efectuat pe Jurgen Klopp pe Anfield Road. Tehnicianul german speră ca starea atacantului să se îmbunătățească și să poată fi utilizat din primul minut marți. Soluția pentru înlocuirea lui ar fi englezul Daniel Sturridge (29 de ani). 

Și fundașul central croat Dejan Lovren (29 de ani) a absentat. Șansele ca el să joace contra lui Bayern sunt nule. 

Vezi și: 

Liverpool - Bayern // Poftiți să dați gol! Apărarea lui Bayern n-a arătat mai rău ca acum în ultimii 7 ani: „It's show time!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează