INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - CHELSEA 2-2, 5-4 D.PEN

LIVERPOOL - CHELSEA 2-2, 5-4 d.pen // Jurgen Klopp a făcut deliciul jurnaliștilor: jucătorul comparat cu Rocky Balboa după triumful din Supercupă

Articol de - Publicat joi, 15 august 2019 10:34

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, îl compară pe Adrián, înlocuitorul lui Alisson, cu eroul din celebra serie Rocky: "Sunt fericit pentru el, nu mi se pare că a câştigat multe în viaţa lui. A fost ca un meci de box, dar a avut sânge rece".

A pierdut Supercupa Angliei contra lui City, dar destinul a vrut ca Liverpool s-o câştige pe cea a Europei, tot la penaltyuri, într-un alt derby englezesc. Ceea ce nu a putut Alisson a reuşit Adrián, rezerva de la West Ham adusă de Klopp pentru a-l înlocui pe brazilianul accidentat şi absent cel puţin o lună. 

"Ce poveste, Adrián! A fost ca Rocky Balboa după ce a pierdut cu Apollo Creed", a spus managerul german la interviul de pe teren, făcând comparaţia cu personajul jucat de Sylvester Stallone, în primul film al seriei, ce strigă în ring numele iubitei.

LIVERPOOL - CHELSEA 2-2, 5-4 d.pen // Jurgen Klopp a făcut deliciul jurnaliștilor: jucătorul comparat cu Rocky Balboa după triumful din Supercupă
  • Adrián // foto: Reuters

"Nimeni nu voia prelungiri"

Învingătorul lui Lampard în thrillerul de la Istanbul a explicat emoţionat: "Şi-a păstrat nervii tari şi este erou deja acum în vestiar. Sunt fericit pentru el, pentru că nu mi se pare că a câştigat multe în viaţa lui. 

A fost ca la un meci de box, care pe care, cu lovituri teribile de ambele părţi. Cred că nimeni pe stadion nu voia încă două reprize de 15 minute. A fost letal, dar am reuşit. Nu ştiu dac-a fost penalty la 2-2, dar cui îi mai pasă?".

"O săptămână nebună!"

Portarul spaniol, care a respins unicul şut la loteria de la 11 metri, a admis: "Bun venit la Liverpool? A fost o săptămână nebună, sunt bucuros că am cucerit trofeul şi fericit pentru fanii ce au savurat meciul". 

Adrián a explicat controversatul penalty dat lui Abraham în prelungiri: "Am încercat să-l blochez când l-am văzut, dar atacanţii sunt atât de inteligenţi. Cred că m-a atins, nu ştiu. I-am zis arbitrului, dar nu mai contează acum"

51 de minutemai apărase Adrián la Liverpool, în meciul cu Norwich. În tot sezonul trecut, spaniolul jucase 5 meciuri la West Ham, niciunul în Premier League

"Ce ghinion teribil, cel mai mare din lume! Sunt cel mai rău loser şi urăsc asta! Respect Liverpool, dar am fost echipa mai bună. Sunt mulţumit de joc şi dacă vom continua aşa vom avea un sezon frumos"  Frank Lampard, manager Chelsea

Vezi și: 

LIVERPOOL - CHELSEA 2-2, 5-4 după penalty! Trupa lui Klopp a câștigat a 4-a Supercupă a Europei din palmares 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează