INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERTORIAL

Liverpool, încă o victorie în derby-urile cu Tottenham? Cotă mărită la 45 pentru un succes cu Spurs

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 octombrie 2019 09:00

Liverpool și Tottenham se vor întâlni duminică, de la ora 18:30, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Premier League. 

Tottenham vine după un succes categoric, 5-0 cu Steaua Roșie Belgrad. Aceasta e însă doar a patra victorie a sezonului pentru finalista Ligii Campionilor! Spurs ocupă abia locul 7 în campionat, a fost zdrobită de Bayern Munchen acasă, 2-7, și eliminată din Cupa Ligii de Colchester, formație din liga a patra engleză. 

De partea cealaltă, Liverpool e tot mai greu de oprit. Are șase puncte avans în campionat, unde e neînvinsă, 8 victorii și o remiză, iar în Ligă și-a revenit după un eșec cu Napoli, 0-2, și a marcat de 8 ori în următoarele două partide! „Cormoranii” au câștigat toate meciurile de pe teren propriu din acest sezon. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 45 pentru victoria lui Liverpool! (detalii AICI!) 

  • Tottenham n-a mai câștigat pe Anfield Road din 2011, scor 2-0, singura victorie din ultimii 21 de ani pe terenul lui Liverpool; 
  • „Cormoranii” au marcat de 16 ori în cele 5 partide jucate acasă în acest sezon; 
  • Spurs n-a mai câștigat în deplasare în campionat din ianuarie, 2-1 cu Fulham! Au urmat 8 înfrângeri și două egaluri; 
  • Liverpool a câștigat ultimele trei meciuri directe, ambele din campionatul trecut, plus finala Ligii Campionilor; 
  • Tottenham are o singură victorie cu Liverpool în ultimii șapte ani, 4-1 acasă, în 2017. 

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui Liverpool a fost mărită la 45, în loc de 1.53. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 225 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1518231771672073
Naman Singh  •  30 Octombrie 2019, 06:32

leicester went bonkers against southhampton. Arsenal's top four finish in doubt?

bazinga
bazinga  •  27 Octombrie 2019, 17:38

Bate Liverpool 2-0!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează