INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL

Trei jucători importanți de la Liverpool, incerți pentru duelul cu Inter » Klopp avertizează: „Nu vor veni aici în vacanță”

Jurgen Klopp // Foto: Imago
Jurgen Klopp // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2022 19:05 / Actualizat luni, 07 martie 2022 20:15

Liverpool primește marți vizita lui Inter Milano, în returul „optimilor” de finală ale Ligii Campioniilor, după victoria, scor 2-0, din prima manșă. Antrenorul „cormoranilor”, Jurgen Klopp, a declarat că soarta calificării nu este încă decisă și a anunțat că are trei jucători incerți pentru duelul împotriva campioanei Italiei.

Klopp nu știe încă în ce măsură se va putea baza pe Roberto Firmino, Thiago Alcantara și Joel Matip, care revin după accidentări. Klopp a declarat că 2-0 este un scor periculos și face apel la concentrarea elevilor săi.

Vestea momentului înainte de Real Madrid - PSG » Ce se întâmplă cu Mbappe
Real Madrid - PSG
Vestea momentului înainte de Real Madrid - PSG » Ce se întâmplă cu Mbappe

Klopp avertizează: „Inter nu va veni aici în vacanță”

„E pericolul de care știe toată lumea. E un 2-0, avantajul care cred că a fost întors cel mai des în istoria fotbalului. Dacă pornești de la 2-0 și crezi că treaba e rezolvată, ești deja pe calea greșită. E un rezultat mult mai bun decât mă așteptam înaintea jocului, sincer să fiu.

E o echipă foarte experimentată și nu va veni aici în vacanță. Știu că vor să domine jocul, asta e ceea ce vrem și noi, pentru că nu suntem o echipă care să țină de rezultat. Vrem să atacăm și meciul acesta și vom vedea ce putem obține” a declarat Jurgen Klopp la conferința de presă.

Klopp a vorbit și despre problemele de lot cu care se confruntă. Roberto Firmino, marcator în meciul tur, nu a mai disputat niciun meci de atunci, din cauza unei accidentări musculare. Thiago a suferit o accidentare la coapsă în timpul încălzirii pentru finala Cupei Ligii, în timp ce Matip a fost răcit.

„Toți s-au antrenat ieri - antrenament complet. Nu sunt încă sigur ce vom face în privința lor, deoarece trebuie să vedem cum reacționează ei astăzi. Thiago a lipsit doar o săptămână, așa că probabil va fi apt, dar trebuie să aștept. Joel a fost doar trei sau patru zile, așa că e bine, aș spune.

Bobby a lipsit mai mult timp, duminică a fost prima lui sesiune de antrenament, așa că trebuie să vedem. Probabil că e mai bine să-i mai acordăm câteva zile cu antrenamente intense” a mai spus Klopp.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Rangnick pleacă, iar Manchester United și-a ales antrenorul favorit!

Tensiune și după victorie! Diego Simeone are o relație complicată cu Joao Felix

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează