INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID 0-1

Ancelotti, cel mai mare antrenor din istoria Ligii: „Nu-mi vine să cred ce a făcut Courtois!”

Liverpool - Real Madrid 0-1 în finala Champions League » Carlo Ancelotti, antrenorul spaniolilor, a devenit sâmbătă noapte primul antrenor din istorie cu 4 Ligi ale Campionilor în palmares! +49   FOTO
Liverpool - Real Madrid 0-1 în finala Champions League » Carlo Ancelotti, antrenorul spaniolilor, a devenit sâmbătă noapte primul antrenor din istorie cu 4 Ligi ale Campionilor în palmares!

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2022 01:15 / Actualizat duminica, 29 mai 2022 01:38

Liverpool - Real Madrid 0-1 în finala Champions League » Carlo Ancelotti, antrenorul spaniolilor, a devenit sâmbătă noapte primul tehnician din istorie cu 4 Ligi ale Campionilor în palmares!

„Nu-mi vine să cred. A fost un meci greu și am suferit mult, mai ales în prima repriză. Dar în final cred că am meritat să câștigăm acest trofeu. 

Sunt omul-record, da. Am găsit aici un club fantastic, o echipă incredibilă, cu multă calitate, cu o mentalitate puternică. A fost un an de top! Am trecut prin meciuri foarte grele în acest sezon, suporterii ne-au ajutat mult”, a spus Ancelotti la microfonul BT Sport. Italianul nu l-a uitat pe Courtois: „A fost incredibil ce a făcut! Crede-mă! Nu-mi vine să cred”.

O finală dificilă, obositoare psihic. N-am avut un ritm bun, dar am dat acel gol anulat pentru ofsaid și am reintrat în meci, chiar dacă nu s-a acordat. Am jucat în repriza a doua cum o facem întotdeauna când trebuie să câștigăm o finală
Karim Benzema, atacant Real Madrid

Am văzut numeroase mesaje și mă simt copleșit. Astăzi am vrut să câștig finala pentru cariera mea, pentru toată munca grea, și pentru că nu cred că am fost destul de respectat, în special în Anglia. Am auzit multe voci care spuneau că nu sunt destul de bun. Sunt foarte fericit și mândru de performanța echipei și când a fost nevoie de mine, am fost acolo. Am bătut cele mai bune cluburi din lume
Thibaut Courtois, portar Real Madrid

9 intervențiia avut Courtois la Paris

Cele mai tari imagini din finala Champions League, Liverpool - Real Madrid

+45 FOTO

Liverpool - Real Madrid 0-1, golul lui Vinicius:

Scandal la golul anulat al lui Benzema: „În camera VAR sunt Ceferin, Mbappe și emirul Qatarului”
Liverpool - Real Madrid
Scandal la golul anulat al lui Benzema: „În camera VAR sunt Ceferin, Mbappe și emirul Qatarului”
Imagine de colecție la finala UCL » Mircea Lucescu, Ion Țiriac și Ronaldo în tribune la Liverpool - Real Madrid
Liverpool - Real Madrid 0-1
Imagine de colecție la finala UCL » Mircea Lucescu, Ion Țiriac și Ronaldo în tribune la Liverpool - Real Madrid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  29 Mai 2022, 13:39
Postat de francescoli1974 pe 29 Mai 2022, 12:56

Tu știi care echipe au dreptul să joace în UCL din fiecare campionat?Cele de pe primele patru locuri, păi după logica ta Liverpool cu doar un titlu in ultimii 32 de ani unde ar juca?In Cupa Intertoto?

Schimbarea din sezonul 1997-98 cind s-a permis sa participe si locul 2 din unele campionate a fost ilegala, imorala si criminala. A fost distrus echilibrul dintre campionate si a fost o bataie de joc asupra numelui competitiei, nu este nici o liga si nici a campionilor.

francescoli1974
francescoli1974  •  29 Mai 2022, 13:04

Toate aceste echipe ,City, Liverpool, Chelsea,PSG,Juve,Inter,Milan,Barca au cheltuit mult mai mult decât Real,care in ultimii ani mai mult a vândut,ex Llorente,Hakimi,Odegaard,Odriozola,CR7,Reguillon,etc și a venit doar Hazard(pe bani) și Alaba (liber) dar rezultatele sunt extraordinare ,acum ar trebui să înceapă întinerirea echipei dar ținând cont și de performanță,este totuși un club mare.

francescoli1974
francescoli1974  •  29 Mai 2022, 12:56
Postat de anti_fcsb_superliga_psg_bayern pe 29 Mai 2022, 02:29

Un antrenor de duzina care a demonstrat ca este un nimic cind a ajuns pe la echipe care nu fac blaturi precum Everton si Napoli. Echipa asta hoata nici nu ar trebui sa fie in acest sezon de Liga CAMPIONILOR din moment ce in sezonul 2020-21 din La Liga nu au fost campioni.

Tu știi care echipe au dreptul să joace în UCL din fiecare campionat?Cele de pe primele patru locuri, păi după logica ta Liverpool cu doar un titlu in ultimii 32 de ani unde ar juca?In Cupa Intertoto?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează